Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkajot

moj facet mnie zdradzil:(to tak boli

Polecane posty

Gość inkajot

zadzwonila do mnie baba z ktora sypial..i opowiedziala o ich romansie...a przysiegal ze kocha...jezu jak cierpie

Gość a gdzie on teraz jest
i czemu jeszcze nie dostał w pysk :classic_cool:

Gość inkajot
lezy kolo niej...i pewnie sie pieprza:(...a jest w innym miescie...a mnie bol rozwala klatke piersiowa:(

Gość no no no,,,
też go zdradź a jeszcze lepiej rzuć w cholerę.

Gość inkajot
nie chce go wiecej widziec...to fakt ale naery mi szaleja..jak przezto przebrnac:(..zaraz zwariuje z bolu...

Gość mama wacka z piatej a
a tam ,,zaraz tam boli

Gość inkajot
boli..kazda kostka i kazdy nerw mnie boli...nie spie i nie dam rady usnac...skrecilabym mu kark jakbym mogla:(

Gość eh,ja to przezywalam
miesiac temu, juz jest ciut lepiej,moge czyms zajac mysli... musisz byc silna i nie dac sie poniesc emocjom...

Gość fsssssssssss
nie mów, że nic nie podejrzewałaś?

Gość inkajot
staram sie.wykasowalam jego nr,poblokowalam gdzie sie dalo...a najgorsze jest to z esam nie mial odwagi mi tego powiedziec..ta jego pizda do mnie zadzwonila ...i opowiedziala ze szczegolami co i jak.on tylko z jej telefonu napisal ze nie jestem miloscia jego zycia:(a jeszcze pare dni temu mowil ze kocha i zyc beze mnie nie moze..

Gość inkajot
nic nie podejrzewalam..w lozku bylo jak zawsze...przytulanki,caluski...wszytsko jak zawsze...:(

wszystkie chłopy to kurwy czas był przywyknaąć

Gość inkajot
najbardziej boje sie samotnosci...tych dlugich wieczorow...boze,kiedy to przestanie bolec?

a chociaz slyszalas go? gdzie on w ogole jest? moze to jakis babsztyl chce wam namieszac? a jesli on cos takiego odpierdolil i to jeszcze przy niej zrobil z Ciebie idiotke... to nie badz glupia,tutaj uczucia nic do tego nie maja.Zachowaj honor ktorego jak na lekarstwo u wspolczesnych dziewczyn i olej goscia nie tylko na tel ale i w zyciu!! zyj jakby nic sie nie stalo nie pozwol mu namieszac bo kochasz,bo tyle miesiecy/lat ,wspomnien itp. byc moze ona zazadala zeby przy niej to zrobil ale to nie zwalnia go z tego ze jest swinia. dobrze ze teraz a nie po slubie sie wydalo. mozesz byc jej wdzieczna tak naprawdę.

Gość fsssssssssss
a co to samotność? coś strasznie wstydliwego? swoją wartość podnosisz tylko posiadaniem chłopa???

Gość ale mydło
jakbym słuchała rozmów w toku.

Gość rozbawiony Stefan
buhahaha :D

Gość inkajot
bylismy razem 3 lata...w piatek mam urodziny i super prezent mi zrobil:(tak...slyszalam go bo podala mu sluchawke...nie wiedzial co gadac i sie rozlaczyl.to ona mnie uswiadomila.teraz sa sobie razem w jej lozku..a ona ma meza w anglii i dziecko.:(

a wolisz byc z kims kto Cie ma za debilke... no prosze cie. Poczatki sa straszne to prawda,ale dasz rade. Ja po czasie moge powiedziec ze jestem z siebie dumna bo gdybym wtedy mu pozwolila na powrot czy cokolwiek to ponizylabym sie tylko. A przez pierwsze dni a nawet tygodnie mozesz byc na to podatna bo miotaja Toba rozne emocje,moga sie zdarzyc chwile slabosci ale nie pozwol by sie o tym dowiedzial.Przecierp w samotnosci czy nawet z kolezankami,rodzina ale nie z nim,nie pokaz ze Cie to ruszylo.Jedyne co mozesz zrobic to odciac sie od niego zupelnie i wspolczuc jego przyszlej.

Gość inkajot
samotnosc to nic wstydliwego..tyle ze ja sie jej boje.jestem slaba kurwa jego mac:(

zajmij sie jej mezem

Gość inkajot
tak,honor jeszcze mam i w zyciu sie wiecej do niego nie odezwe.skasdowalam nr a na pamiec nie znam.skurwiel,zdrajca...po cholere bylo tak opowiadac o miosci?po co?nie rozumiem

Gość fsssssssssss
nie jesteś słaba tylko głupia - myślisz, że kobieta bez faceta jest nikim

chłopy na zmywakach w anglii gary szoruja a zonki sie im posuwaja na prawo i lewo potem przyjedzie tak z kierownica po prawej stronie i bedzie udawała bogacza...z rogami hahah

faceci tacy sa...klamia do ostatniej chwili.Oni maja inna mentalnosc niz my...

Gość inkajot
mam ochote dotrzec do tego jej meza...znam jej nazwisko i mamy wspolnego znajomego.sama mi o tym mowila przez tel jak opowiadala jak sie pieprza.ohyda:(

Gość inkajot
jestem glupia..fakt.bo sie nie kapnelam jaka to swinia z niego:(

moglas nagrac rozmowe...bo bez tego bedzie ciezko cos udowodnic.ale wiadomo ze w takim momencie nawet nie bardzo jest jak... z tego co mowisz czuje ze ona jest podłą i falszywa suka i bedzie umiala nim manipulowac

moglas nagrac rozmowe...bo bez tego bedzie ciezko cos udowodnic.ale wiadomo ze w takim momencie nawet nie bardzo jest jak... z tego co mowisz czuje ze ona jest podłą i falszywa suka i bedzie umiala nim manipulowac

Kochana nie zadreczaj sie!! Tego naprawde nie da sie wyczuc chocbys na rzesach stanela.