Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkajot

moj facet mnie zdradzil:(to tak boli

Polecane posty

Gość inkajot
ona mi opowiadala jak mu to kolacje robi bo on spi(pijany)..upral mu jego rzeczy i majtki tez..bo sie biedak po pijanemu przewrocil.dobra suka..mowila z ejej przykro ale jak jej sie mlody nawinal to sobie go wziela i nie wiedziala ze on jesw stalym zwiazku.on jej o mnie mowil...:(

Gość inkajot
mowil ze z kims jest ale nie na stale..i nie na powaznie...3 lata razem i nie na powazne?a niby kurwa jak????

Gość eh,ja to przezywalam
zobaczysz on jeszcze do Ciebie przyleci. chocbys go zapragnela-kopnij z rozpedu w dupsko,cham poczuje sie choc w malym stopniu jaka jest szmata!! takich rzeczy nie mozna usprawiedliwiac. Pasuja do siebie - dziwka i szmaciarz

Gość inkajot
i do tego alkoholik.poznal ja na detoksie bo tak chlal,i ona mi powiedziala e zerznal ja w kiblu..a ze meza nie ma i pol roku faceta nie miala...wiec go sobie wziela:(

naprawde nie masz czego zalowac...glowka do gory!

Gość inkajot
dzieki,troche mi lepiej...to chyba prawda ze od milosci tylko krok do nienawisci...

nie ma za co... ale tak naprawdę tego bólu musisz pozbyć się sama .. i uważać by nie zdominowal Ciebie drugi biegun milosci-nienawisc.. obojetnosc zadziala najlepiej na Ciebie jak i na niego

Gość inkajot
w kazdym razie,moze jakos usne...tyle ze jak zamkne oczy to wyobrazam sobie ich w lozku...sama sie gnebie:(

inaczej niestety sie nie da... pozbadz sie tych emocji,ale nie zadreczaj...to bez sensu.. takie rozdrapywanie ran i zadawanie sobie cierpienia.. wez sobie cos cieplego wypij, posluchaj muzyki, zmus sie do odgonienia mysli i przede wszystkim staraj sie nie zyc nadzieja-ze moze sie odezwie itd. buziaki kochana ja ide spac, trzymaj sie, na biezaco mozesz tutaj wylewac swoje emocje moze odciazy Cie to troche

Gość inkajot
🌻..moze nie zwariuje...

Gość ale cyrk
patologia cholerna, może dzidziusia zrób sobie z pijakiem to się zmieni??? Patologia. co ty tu opisujesz dziewczyno tęsknisz za kim? Za pijakiem po odwyku co rżnie w kiblach jakieś kurwy? Też jesteś gówno warta jak taki szmatławiec ci w głowie zawrócił. Przecież to jest przykład jakiejś patologii spod sklepu w piździwólce won stąd

Gość inkajot
nie spalam cala noc,moze z godzine,jestem jak zombi.caly czas mam go przed oczami:(:(powinnam sie cieszyc ze mam go z glowy,tak mi podpowiada rozum.a to durne serce nie moze zapomniec:(

Gość inkajot
wiem ze to patologia...:(ale zdrada boli tak samo.chcialabym zapomniec...ale tak z dnia na dzien sie niestety nie da:(

Ojej, a na świecie jest tylko ten jeden facet? Wyluzuj kobieto. Jesteś strasznie egzaltowana. Czy on naprawdę zasługuje na to całe rozdzieranie szat?

Gość inkajot
nie do konca zasluzyl:(..pisze tu bo cierpie,nie moge znalezc sobie miejsca.chchialabym tylko zapomniec.tak po prostu...polozyc sie spac,wstac i nie pamietac ze go znalam:(