Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odchodząca w nicość

Faceci!

Polecane posty

Co wart jest facet, który po kolejnej kłótni, twierdzi codzień ze sie wyprowadza a potem bez słowa da się zaciągnąć do łóżka? :) Taki mały teścik sobie zrobiłam i ciekawa jestem Waszych opini :)

tzn najpierw wychodzi a ty go na siłe do tego łózka?:O Ja bym go wolno puściła :P szybko wychwytuje manipulacje :)

Nie wiem co jest wart, chyba nie po tym tylko jego wartość należy ocenić? Natomiast według mnie te sytuacje pokazują, że w tym układzie to Ty jesteś silniejszą chyba stroną. On może mówiąc to chce wywrzeć wpływ na Ciebie, taka drobna manipulacja. Poza tym duże emocje, brak konsekwencji. Pewnie jest uzależniony od Ciebie i Cię kocha lub/i seks z Tobą ;)

ależKochanie......to tak jakbyś tu mieszkał/a :) Wyczucie 100% :) Odnośnie wcześniejszego komentarza....nie ciągnęłam go do łóżka jak wychodził. Poprostu-jednego dnia miał sie wyprowadzić jak twierdził, drugiego też a ciągle po pracy wracał jakby nigdy nic. Fakt-ciche dni ale dziś postanowiłam go przetestować :)

Na codzień jest miły, czuły, kochający.... Kłótnia poszła o ...kobietę, bardzo dziwny zbieg okoliczności, posadziłam go o zdradę. Ciągle to robię, mam chorobliwą zazdrość i ciężko mi z tym. Tym razem miałam dowody (może nie zupełnie wskazujące na to) i wyszła wojna. Reszta...jw :)

Gość nigdy tego nie pojmę
Naprawdę tak trudno zrozumieć, że manipulacja to droga do nikąd? :) Jesteś jebnięta autorko.