Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złote maski Elizabeth Kessler

Złote maski Elizabeth Kessler

Polecane posty

Gość Złote maski Elizabeth Kessler

czy ktoś je stosował?? Jeśli tak, to czy faktycznie były jakieś zauważalne efekty? Będę wdzięczna za wszelkie opinie na temat tego "cuda"

Gość j7777
widziałam reklamę i cenę 89,00 bez kosztów przesyłki , chciałabym zamówić ale wyłączyli prąd i nie mogę znaleść tej strony pomóżcie.

kochane nie dajcie się nabrać tej oszustce na chińskie gówno

Gość Monthy P
Może lepiej spróbować oryginalnego prawdziwego 24k złota a nie jakiś chińskich imitacji których jedynym efektem będzie rozczarowanie? Prawdziwe zabiegi złotem można znaleźć w kilku gabinetach w Polsce. Radzę szukać zabiegu UMO 24K GFT (gold facial treatment) z Japonii.

Gość abcdefffeeee
podnoszę zaintrygowała mnie reklama. Stosował to ktoś?

Gość kupilam stosuje
fakt nie codziennie ale 2 maski w tygodniu, wczesniej robie peeling...i powiem tak....jakis rewelacyjnych efektow nie widze na swojej skorze, zaszkodzic tez nie zaszkodzila...napewno tez nie jestem tak pieknie "wyprasowana" jak panie w reklamie maski...tak wiec sama nie wiem czy polecac. Biorac pod uwage, ze faktycznie jest wyprodukowana w chinach, majac ta wiedze, chyba jednak zainwestowalabym w jakis fajny krem.

Gość Agus Beć Pyk
Dlaczego dajmy sie nabierać na złote maski Elizbeth Kessler chińskie podróbki marnej jakości , zamiast kupować orginalne profesjonalne produkty kolagenowe jak Clarena czy BeautyFace.nie cena to decyduje tylko nachalna reklama jak u akwizytorów z kraju III swiata. maska kolagenowa to super kosmetyk ale musi być przebadany podany skład i dopuszczony do sprzedazy a to zwykłe podróbki niewdomogo składu i pochodzenia

Gość Anna popekus
maski drogie i niewidomego pochodzenia z dalaka pachnie naciganiem jak kupuje za 15 PLN na beautyface.pl i mam dobry polski produkt z polskim opisme przetestowany bezpieczny i skutecznie niweluje marszczki wszytko na ten temat

Gość aga nick 2
racja w przypdku masek BeutyFace wiemy co kupujemy konkretna firma podany skład i działania a te to jakies chinskie podróby. Tez kupuje maski Beautyface i moge je spokojnie polecić jako skuteczny środek przeciw zmarszczkowy

Witam. Osoby zainteresowane zakupem masek z nano złotem i kolagenem naturalnym polskiego producenta proszę o kontakt. handor@post.pl Prześlę materiały informacyjne Zapraszam

Gość wredniucha50
nie pomoże puder, róż...

Gość aga_kosmetykowa
A ja wam przedstawię moje zdanie na ten temat. Chciałam kupić te maski, pogrzebałam, posprawdzałam i oto moje przemyślenia. Marka Elizabeth Kessler nie istnieje. Nazwa niby poważna, z tradycjami "Marka Elizabeth" ale to jest tylko taki trick skierowany prawdopodobnie tylko na rynek polski. Strona elizabethkessler.com jest pusta. Nie ma tam żadnej informacji o produkcie ani o firmie. Pod hasłem elizabeth kessler trafia sięgłównie na polskie strony. Jakom cudem ten prodult jest popularny skoro nikt poza wami o nim nie pisze? Domena została zarejestrowana 2012-08-15. Czyli wielka marka wykupiła domenę kilka miesięcy temu? A gdzie tradycje? Domeny wielkich marek zostały zarejestrowane kilkanaście lat temu. Kolejny prymitywny tric marketingowy to ta niby gazeta portal Live Consumer. Wchodzi się na stronę http://www.live-consumer.com/elizabethkessler/v12/index.html Stwarza to wrażanie dużego portalu konsumenckiego. Ale toś ciema. Wystarczy kliknac na linku u góry. Nie ma żadnych podstron Prawo, Polityka ani nawet nie ma strony głównej http://www.live-consumer.com Domena "wielkiego portalu" zarejestrowana również 2012-08-15 01:53:52 Jeśli firma w taki sposób prowadzi marketing to co wkłada do opakowań? Dlatego tego nie kupiłam i nie kupię. Wolę sprawdzone produkty firm z prawdziwymi tradycjami. Oczywiście to tylko moja opinia i fakty które każdy może sam sprawdzić. Pozdrawiam, Aga

Gość ptysiarka
ale wy jesteście naiwne, przecież to naciąganie ludzi !!! i firma fikcyjna

Przed chwilą czytałam artykuł na portalu interia o tych maskach,pod artykułem przeczytałam komentarze,oczywiście wszystkie pochlebne.Również dodałam komentarz tyle,że nie taki pochlebny,napisałam,że nie wierzę w działanie tych masek itp.Domyślacie się pewnie,że mój komentarz nie pojawił się :) kliknęłam też w link pod którym można te maski zakupić za 139zł przeczytałam i gdy zamykałam stronę wyskoczył komunikat"czy na pewno chcę opuścić stronę,bo właśnie teraz trafiłam na promocję i mogę kupić maski za 89zł i zostały tylko 4 maski w tej cenie:) zwykła akwizycja,naciąganie nic więcej pozdrawiam

Aga kosmetykowa, do inteligentnych to Ty nie należysz. Naprawdę nie umiesz sklecić paru różnych tekstów.?Stać Cię tylko na kopiuj-wklej na wszystkich forach kosmetycznych? Oj chyba konkurencja Elizabeth Kessler skórczy jąder dostała :))). A ja myślę, że produkt obroni się sam bo jest zajebisty :))

Gość nowa 200000
witam Jestem pośiadaczką tego przedmitu od pewnego czasu. Wypowiedzieć się do końca nie mogę. Efekt będzie widoczny po pewnym czasie, wtedy moje zdanie będzie jednoznaczne. Wiem, że poprawia ono sporo czynników jakie SA nam potrzebne, mam nadzieje że nie zawiodę się na tym. Wszystko zależy też od stanu twarzy. Jednak sąsiadka powiedziała, że u niej działa. Widziałam jej twarz przed i po no jest różnica.

Hej dziewczyny. Nazywam się Karolina, mam 41 lat, pracuję jako kosmetyczka w salonie spa. O marce dowiedziałam się od jednej z klientek - wiem, wiem paradoks :) jednak postanowiłam sprawdzić na własnej skórze. Nie wiem od jakiego czasu marka jest na naszym rynku, mało mnie to interesuje. Interesuje mnie fakt, że złote maski są skuteczne. Dobrze przyznam, że na początku nie bardzo to szło, ale raczej z mojej winy. Nie robiłam tego regularnie.

Gość magdaanijedna
witam Maski Elizabeth Kessler są dobrym rozwiązaniem. Jednak nie spotkałam sie żeby ktoś je negował

Gość joanna-mar
kupiłam je można powiedzieć 'z ciekawości' i dam wam za jakiś czas recenzje, mam nadzieje ze bede z nich zadowolona, opis produktu jest profesjonalnie wykonany, nie wiem czemu ktos twierdzi ze to naciąganie, moim zdaniem to porządnie napisana oferta a nie zwykła 'nazwa' plus cena.

Gość jadwiga53
Pytałaś czy ktoś zna te Złote maski - tak znam. Czy faktycznie były zauważalne efekty - jak dla mnie tak - bo w moim przypadku widać czy mi zmarszczek przybywa czy ubywa i musze powiedziec ze jest lepiej niż było. Moja opinia? Dla chcących pozbyć się zmarszek kobiet po 40tce polecam.

Gość grazia_pab
specjalnie się tutaj wpisuję aby polecić te maski, bo jestem z nich zadowolona i z czystym sercem mogę je wam dziewczyny polecić.

Gość jadzia5656
Ja na sobie przetestowałam - można tak powiedzieć - i wyszło mi to na dobre. Nie żałuję wydanych pieniędzy.

Gość justa-28
witam wszystkich z samego rana, znam ten produkt i nic zlego na jego temat nie moge powiedziec. Kupcie go sobie, polecam.

Gość nowinaona
Kupiła moja znajoma te maski. Z tego co wiem, czyje i ma się dobrze nie ma nic co mogłoby prowadzić do złego stanu skóry. Każda może spróbować

Gość tadeusz-570
Ja kupiłem żonie jakiś czas temu przez internet, żona była zadowolona z prezentu. pozdrawiam czytelników

Gość karolann
Hej, ja kupiłam te maski jakiś miesiąc temu i wszystko było w porządku, stosowałam i nie było żadnych negatywnych efektów.

Gość maluana
Hej, ja Ci mogę te złote maski polecić, fajna sprawa i nie taka wcale droga, bo ja za perfumy płace po 300zł, a tu maseczki za niecałe 200 - więc cena jest do przejścia.

Gość maluana
Hej, ja Ci mogę te złote maski polecić, fajna sprawa i nie taka wcale droga, bo ja za perfumy płace po 300zł, a tu maseczki za niecałe 200 - więc cena jest do przejścia.

Witam, mam do sprzedania Gold Anti-Wrinkle Mask Elizabeth Kessler całe opakowanie 6szt. Dostałam w prezencie jednak ja czegoś takiego nie używam. Zainteresowanych proszę o kontakt z propozycją ceny na maila: angelinakisielewska@wp.pl. Mogę podesłać fotki. Pozdrawiam :)

Gość JaOl
Tłumaczyłam dziś dziewczynom na innym forum że moja skóra na buzi i dekolcie wygląda o dwa nieba lepiej niż dwa lata temu i oczywiście w dużej mierze jest to zasługa masek EK ale na litość .... jak ktoś nie dba o siebie, nie wysypia się, pali to niech z marszu nie oczekuje że będzie wyglądał jak gwiazda filmowa po liftingu :) Diety bez aktywności fizycznej też skuteczne nie są :) Słowo, warto serwując sobie taki kosmetyk zmienić trochę podejście do swojej skóry i poświęcać jej więcej czasu. Efekty będę zauważalne nie tylko dla Was...