Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kręconka :)

taki typ dziewczyny...

Polecane posty

Gość NNNNNNNNNNNNNNN
WIDZISZ JA TEZ MAM DZIECKO i poznalam faceta za ktorym dziewczyny sikaly, jestesmy juz 8 lat po slubie, kocha to dziecko jak swoje. i zycze twojej rywalce zeby sie spelnily jej marzenia, a skoro facet z nia jest napewno tak bedzie,

Gość martinnn
szkoda ze mloda matka, reszta ok

Lornetnik - > popieram.. rozwin mysl.... a pani NNNN... a ojciec dziecka co? znudził Ci się?

jestem glupia i nie mam godnosci -zadnej-zero ! przykre ale prawdziwe

Gość a co mnie...
a co mnie kurna interesuje dziecko, zresztą... jak babka bardzo ładna i nioe mówimy o związku ale o obejrzeniu się... to co mnie dziecko... jak jeszcez nie drze małe mordy tylko grzecznie się bawi czy co tam... luz./..

Gość NNNNNNNNNNNNNNN
10:22 [zgłoś do usunięcia] kręconka :) Lornetnik - > popieram.. rozwin mysl.... a pani NNNN... a ojciec dziecka co? znudził Ci się? ----------nie nie znudzil sie ale byl tak jebniety i bez honoru jak ty----------a z takim czyms nie da sie zyc. wiec masz odpowiedz na wszystkie twoje pytania

Maroon przesrań się podsrywać!!!!!!!!!! podszywać! No właśnie mnie ciekawi czy w ogóle się ogląda za taką dziewuchą... ja jak widzę młodą dziewczynę z dzieckiem to tylko żal... nie wiadomo czy siostra czy córka, no i nauswa mi sie na myśl że taka dziewczyna jest po prostu puszczalska.....

NNNNNNNNNNNNNNNN - > a wczesniej gdy z nim byłaś był inny?????!?!? nie widziałaś że jest dupkiem? czy też... NAGLE się zmienił i stał taki straszny po urodzeniu dziecka.. sama sobie rwybrałaś ojca dziecka... :D

sama jesteś prymityw koleżanko o męskim imieniu!

Gość gfbdbv
to nie taka mloda :P

26 lat i 3 letnie dziecko... moim zdaniem to bardzo młoda matka

ehh... Po latach, z dystansu, przychodzi nieoczekiwanie zrozumienie tego, co pozostaje nadal latarnią świecącą na brzegu morza tym samym światłem co zawsze, które kiedyś uznawało się za przerywane, niepewne, migotliwe...... :(((

Gość jak sie facet zakocha to temat
dziecka nie jest taki ważny znam faceta, który bedąc kawalerem ożenil sie z kobietą z dwójką dzieci i są szczęśliwym malżeństwem

no jak nie jest ważny??!?!?! fakt że nie masz normalnego życia tylko niańczysz cudzego bachoras?!?!?!

Gość martinnn
dla niektorych facetow to nie problem, mozna tez miec swoje dziecko z ta kobieta tez

pierwsze słyszę, żeby mirka to było meskie imię prymitywie :) Skończ już swoje wywody jak to Ci sie nasuwa słowo puszczalska dla młodych kobiet, albo kto by tam się za matkami oglądał. I jeszcze jedno- widać Twój były kocha tego "cudzego bachora" - i to bardzo dobrze wróży ich związkowi. Znam wiele zwiazków, gdzie mężczyźni pokochali nie swoje dzieci, tak samo jak ich mamę. Niektórzy nie są prymitywami, jak Ty, i nie patrzą na dzieci jak na bachory tylko jak na dzieci ukochanej osoby. Weź to wreszcie zakumaj.

Gość NNNNNNNNNNNNNNN
kręconka :) NNNNNNNNNNNNNNNN - > a wczesniej gdy z nim byłaś był inny?????!?!? nie widziałaś że jest dupkiem? czy też... NAGLE się zmienił i stał taki straszny po urodzeniu dziecka.. sama sobie rwybrałaś ojca dziecka... -----wlanie pokrecona myslalam ze sie zmieni, ale jestes zywym przykladem ze takie gowna sie nie zmieniaja tylko jest coraz gorzej, dlatego nie dziwie si twojemu facetowi ze cie olal cieplym moczem a co do bachora- musisz miec ciezka traume z dziecinstwa, bylas sama bachorem

Gość zaspanaszatynka
podobno w 90 % facet zostawia partnerkę z która ma dziecko może ten twój jest w tych 10% nie wiadomo? a tak z osobna bo lubie sie psocić mireczkowata to z męskiego imienia:p

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN-> myślałaś że się zmieni czyli od początku wiedziałaś jaki jest i to Cię pociągało... srrry ale żenada... Mirosława... hahahhahahah ale z Ciebie prymityw. nawet nie rozumeisz chyba znaczenia tego słowa!

Gość zaspanaszatynka
sorry jestem zaspana zostawia partnerke która ma z kimś innym dziecko ,,miało być!

hahaha a nie mówiłam że mireczkowata to z męskiego imienia? hahahhahah!!!!!!!!!!!

Gość ciekawa jestem skądddd
masz takie dane statystyczne że 90%??!??!?!

Gość żenada żenadowa
znam 3 pary gdzie babki mają dzieci z "młodości" poprzednich związków... są to najtrwalsze związki jakie znam. 2 pary z tych 3 mają też drugioe dziecko z nowym partnerem! :D co za bzdura że większość zostawia!

Gość zaspanaszatynka
z ukrytej prawdy:p

Gość Mirka Mirkowska
:p

Gość znakzapytanianadrankiem
kręconka :) ile masz lat

Gość znakzapytanianadrankiem
nianczenie bachorow to jaknajbardziej normalne zycie rozumiem ze ty dzieci miec nie bedziesz bo nie chcesz miec nienormalnego zycia

Gość Mirka Mirkowska
dziewczyny to nie ma różnicy czy ma dziecko czy nie jak sie facet zakocha to z nia będzie ale przeważnie po czasie facet ucieka od takiej bo go to przerasta tacy są samce!

Gość Mirka Mirkowska
i po co wyzywacie dzieci od bachorów?nie ładnie!