Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kręconka :)

taki typ dziewczyny...

Polecane posty

Gość żenada żenadowa
mirka napisałaś ... "ale przeważnie po czasie facet ucieka od takiej bo go to przerasta tacy są samce!" a od swojego nie uciekają? tak samo....

mnie widziałaś? nie sądzę... jestem niewidzialna zazwyczaj ... na przykład dla dawnych znajomych...

cizia mizia... odezwała się ta co zajmuej się cudzymi problemami!

Gość taki jeden pan panowy
170 i 50 kg... to laska po prostu! i jak jeszcez ładna.... to nie dziwię się że i z dzieckiem faceta znalazła :)

Swędza mnie moje wrzody :-o

Gość burabura1
Magdalena86 popieram. Ta laska ma nierówno pod sufitem i obraża samotne matki. Jetem za wczesną aborcją, uważam, że to indywidualna sprawa kobiet. Dziewczyny, które decydują się na samotne wychowywanie dziecka są godne podziwu, wykazują się nie lada odwagą. Dostają niezłą lekcje od życia i są na pewno bardziej zaradne. Mają takie same prawo do ułożenia sobie z kimś życia jak inni. Są mężczyźni, którzy nie widzą w tym problemu. Cenią te kobiety za siłę, determinację i nie są takimi pustakami jak ta wariatka. Autorka topiku w ogóle na matkę się nie nadaje skoro wypisuje takie bzdury. Z resztą już sama się gubi w wyznaniach swoich badziewnych topików. Won trollu, weź się ogarnij!