Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sen twardy jak skala

Mam bardzo mocny sen

Polecane posty

Witam, Moim problemem jest to, ze mam bardzo mocny sen. Chlopak nie jest w stanie mnie dobudzic rano, nie slysze nic co dookola mnie sie dzieje. Pare razy malo co nie stracilam pracy poniewaz nie reagowalam na zaden budzik. Nie ma szans zebym uciela sobie godzinna drzemke, bo nic nie jest w stanie mnie po tej godzinie obudzic. Malo tego (tu bedzie cos troszke upokarzajacego) jak zbyt duzo wypije nie moge sie obudzic w nocy do lazienki i pare razy zdarzylo mi sie zalatwic do lozka. Wyobrazcie sobie jakie upokarzajace to jest w zwiazku. Czy ktos z was ma tez taki mocny sen? Macie na to jakies sposoby?

To jest niezalezne od tego, ile sypiam. Czasem 8 godzin, czasem 5. Zawsze jest to samo. Jesli nie obudze sie naturalnie to male szanse zeby mnie ktos dobudzil. Czasem boje sie, ze jesli bedzie sie cos powaznego w domu dzialo to nie dobudze sie na czas. Nie biore zadnych lekow. Kiedys mialam taka sytuacje, ze o 2 w nocy musialam codziennie jezdzic autem. Mimo, ze nie mialam pomiedzy 7 a 2 nic a nic do zrobienia musialam jakos wyczekac nie spiac ani minuty, bo jakbym usnela to nie byloby szans zebym wstala na czas... A to jest jeszcze bardziej meczace, szczegolnie jak nie ma nic do roboty i marzy sie tylko o drzemce.

Gość cdvdvfbfb
jezu zamienilabym się z tobą, ja mam zbyt lekki sen, non stop w nocy sie wybudzam i przez to jestem ciągle niewyspana:/ ledwo Chodze , powłóczę nogami

Nie wiem czy zyskalabys na tej wymianie... Bo to troche problematyczne. A szczegolnie jak budzisz sie w mokrym lozku i zastanawiasz sie co teraz zrobisz jak twoj chlopak sie zorientuje... To cholerny wstyd...

Czy zna ktos na to sposob?

Gość asieńkau78566564654
tam na końcu są niby jakieś adresy poradni zaburzeń snu to bo to chyba się do tego kwalifikuje

Gość kolorowego dnia
trochę ci zazdroszczę ja się budzę w nocy kilkakrotnie i rano się czuję jakbym wcale nie spał może ten twardy sen nie jest taki zły :)

Gość dr Fiutancja, od dziś marmonka
miałam to samo, minie z wiekiem.

Z jakim wiekiem? :) Ja mam 35 lat

Mam 35 lat a problemy jak male dziecko - moczenie nocne...

Gość RadMistrz
Tak w tej sytuacji musisz udać się do lekarza specjalisty (w tej dziedzinie) on powie ci co konkretnie w twoim przypadku musisz zrobić. Picie alkoholu przed snem to złe rozwiązanie skończ z tym ! Ponieważ zawsze budzisz się nie wyspana i to normalne po alkoholo organizm nie śpi naprawde tylko symuluje sen i z tąd nie wyspanie a poza tym musiał bym z tobą porozmawiać konkretnie bo przez forum nie powiem ci co zrobić bo za mało wiem. Moja rada to odłóż alkohol i udaj się do lekarza.Twój chłopak może spróbować pokropić cię lodowatą wodą może uda ci się wtedy obudzić

Gość gość
Sen twardy jak skala Mam dokladnie to samo co ty i tez nie moge sobie z tym poradzic jak bys znalazla jakis sposob prosze podziel sie nim pozdrawiam lukasz

Gość gość
Na niczym ci nie zależy i jesteś olewatorką dlatego tak jest. Gdyby ci na czymś zależało, to twój umysł ustawił by się odpowiednio i pamiętała byś we śnie żeby się obudzić. Jesteś jakaś tępawa że tak robisz. Nie myślisz czy jak?