Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zsalamanastudentka

Mam już dosyc studiów

Polecane posty

Gość zsalamanastudentka

Witam wszystkich.. W tym roku zaczęłam studia, trwaja one dopiero 3 dni, a ja mam juz dosyć. Kompletnie mnie to nie interesuje jestem zmęczona, nie mam na nic siły... Ja juz nie daje rady... Mam ciagle jakieś okienka zajęcia od rana do 20 i dojezdzam musze siedziec na tej uczelni... Te studia nawet mnie nie interesuja, a studiuje ekonomie. Nie wiem co robić, myśle nawet o zrezygnowaniu, bo pewnie i tak po tym pracy nie bd miała;/ Mam dośc, naprawde...

Gość pitupituhlup
nie łam się początki bywaja trudne moze dalej bedzie lepiej :) na rezygnację zawsze jest czas :)

Gość creativity
Szybko zmieniaj, jeszcze masz czas. Co to w ogle za pomysl zeby zaczac cos co Cie nei interesuje

Gość SamaJa2
Po 3 dniach? Wytrzymaj miesiąc - dwa i potem decyduj

Gość soul2356
ja tez studiuje ekonomie. a to po co poszłas na te studia, chyba wiedziałaś mniej wiecej jakie bedą przedmioty

Gość soul2356
ja też myślałam że bedzie wiecej chłopców a tu na ekonomii 90% kobiet :) i na uczelni też przeważają kobiety

Gość kbr21
witam zapraszam na tanie kursy zawodowe aktualnie trwa nabór na kadry i płace oraz podstawy księgowości więcej informacji znajdziecie na stronie www.niemczewska.pl ZAPRASZAM !!!!!!!