Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna24lata

FF chce znów się spotykać .

Polecane posty

Gość dziewczyna24lata

Przez jakiś czas spotykałam się z chłopakiem i był to układ , spotkać się co jakiś czas -spacer-kino-knajpa-sex , czasem smsy typu co tam u ciebie ... jemu ten układ baaardzo odpowiadał i nie krył się z tym .Ze mną było inaczej zakochałam się ale nie dawałam mu tego odczuć , mówiłam ze mi też to odpowiada . Po kilku miesiącach zostawił mnie bo sex nie wychodził , on się tak stresował , że mu nie stawał . Powiedział mi że to już koniec bo nic do mnie nie czuje i że dlatego mu nie staje . Było trochę płaczu przy rozstaniu , ja płakałam bo go straciłam on płakał bo było mu przykro , że mnie skrzywdził . Po kilku dniach pisałam do niego , że go kocham itd. ale odezwu nie było żadnego . Od tego czasu mineło 7 miesięcy i on pisze do mnie , że chce się ze mną spotkać , że chce żeby było jak dawniej , że bedzie lepiej , żebym mu wszytsko wybaczyła , że da mi czułość , uczucie , że on sie tego wszystkiego wystraszył i dla tego mnie zostawił... Nie wiem co mam myśleć powiedziałam mu , że nie wiem , ale na spotkanie się zgodziłam bo prosił ... Nadal go kocham i bardzo się boje , że znów mnie skrzywdzi , boje się nawet iść na to spotkanie , bo jak tylko zobaczę jego piekny uśmiech to pewnie odrazu mu ulegnę i wskoczę mu do lużka .. Myślicię , że on może coś czuć do mnie ? Czy raczej chce wykorzystać moje zakochanie ?

Gość H.............................
Szczerze - myślę że jesteś dziwką. Najgorszego rodzaju....

Gość dziewczyna24lata
Dla czego ? dla tego , żę się zakochałam i brałam tyle ile dawał ? Poza tym nie potrzebuje oceny mojego zachowania tylko pytam co mam zrobić ?

Gość dziewczyna24lata
wypowie sie ktoś jeszcze :)?

Gość dwdwdwqdqwdqwdqwd
nie słuchaj tych gadek tu każdy zgrywa mądrego... Ja bym chyba zaryzykowała i się spotkała jesli cos do nieg czujesz ,ale starałabym sie go traktowac na dystans tzn nie zakochiwać znowu na zabój itd

Gość dziewczyna24lata
Ale to jest możliwe , że nagle zatęsknił , że uświadomił sobie , że coś czuje do mnie ?

Mi się wydaje że ona już jest zakochana...albo nadal. Przytrzymaj go trochę, jesli mu na Tobie zależy będzie się starał. W końcu to on Ciebie zostawił.

Gość dziewczyna24lata
Ale to jest możliwe , że nagle zatęsknił , że uświadomił sobie , że coś czuje do mnie ?

Gość CUTE CUTE!
on czuje tęsknotę za twoja cipą

Gość dziewczyna24lata
No tak jestem zakochana , nigdy nie przestałam go kochać , zastanawiam się tylko dlaczego on chce wrocić , przecież powiedzial gdy mnie zostawial że nic do mnie nie czuje itd

Gość skoczek balkonowy
hahahaha :D ale wy kobiety jesteście głupie :D facet nigdy nie zakocha się w kobiecie, która uprawiała z nim seks tylko po to żeby zaspokoić swoje potrzeby. jesteście dla nich tylko workami na spermę, bo kobieta która wchodzi w układy fuckfriends nie jest warta uczucia

Gość dziewczyna24lata
ktoś jeszcze mnie zwyzywa ??

Gość dwdwdwqdqwdqwdqwd
,, Ale to jest możliwe , że nagle zatęsknił , że uświadomił sobie , że coś czuje do mnie ?" Faceci tak czasem maja ,ze jak cos straca to dopiero zaczynają doceniac ...

Gość gfdfreffvvvvvvvvvvvvvv
na nic nie licz powiedzial ze ma byc jak dawniej czyli FF nie zwiazek porucha Cie i wywali na śmietnik :classic_cool: 🖐️

Gość dwdwdwqdqwdqwdqwd
Ale nie możesz teraz mu znowu pokazać ,ze jest górą. tzn nie możesz mu sie nie narzucać , byc na każde skinienie itd. teraz Ty badz ( co prawda mila ) ale zdystansowana

Gość dwdwdwqdqwdqwdqwd
jak facetów sie traktuje z dystansem to predzej sie zakochaja niz kiedy sie pokazuje im swoje uczucia