Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _nowa na kaffe

Dlaczego faceci w większości to idioci

Polecane posty

Gość _nowa na kaffe

a ci którzy wydają się normalni z czasem okazują się idiotami? Zaraz ktoś mnie wyzwie, że to kobiety są idiotkami, no być może ale spójrzmy na fakty: - wśród płci męskiej jest liczebna przewaga psychopatów, morderców, ludzi z autyzmem, chłodnych emocjonalnie, nieprzystosowanych społecznie itp. Nie wspominając o pedofilach i gwałcicielach. Trafić na normalnego spośród gąszcza tej patologii to cud. - większość facetów chce pobzykać i nawet jeśli karzesz mu poczekać nie ma pewności, że chce normalnego związku. A u większości jeśli nie dasz dupy po miesiącu idą na inny kwiatek. - uważają się za władców wszechświata i praktycznie zawsze muszą mieć racje, skąd to się bierze? z kompleksów czy co? - dogadanie się z facetem jest wyzwaniem, trzeba ze sobą nosić słownik damsko-męski. Nawet po przeczytaniu książki "mężczyźni są z marsa, kobiety z wenus" staram się zrozumieć ich słabości i sposób myślenia, ale oczywiście oni mojego nie "bo wiedzą lepiej" a na prośbę przeczytania książki odpowiadają chyba żartujesz. Przestałam się dziwić feministkom...

Gość mmmmmyyyymmmm
czemu piszesz nowa na kafe??????

Gość zgadzam się, a do tego czesto
mają obrzydliwe przyzwyczajenia, jedyne co ich interesuje to wychlanie piwska i meczyk.

Gość najgorsze są te cioty z
niewyraźną japą z mało męskimi rysami i skłonnościami do obrastania w tłuszcz. Takie idywiduua to masakra w związku. Nie wiedzą czego chcą, po co w ogóle są w związku i w ogóle nic nie wiedzą...

Gość 123wax
Dlatego że kobiety w większości to dziwki.

no jak zadajesz się z marginesem społecznym to dużo tam dziwek, ale przeciętnie kobieta nie jest z natury dziwką, więc pieprzysz równo.

kobieta chce stworzyć związek monogamiczny (czyli z jednym facetem na stałe) a facet by bzykał co chwile nową, więc nie wiem skąd masz info o tym, że kobiety to dziwki.

Gość 38 latek
Juz nie przesadzajmy,bo i są złe kobiety i źli mężczyźni.

Gość frykassska
moj facet nie jest idiotom heheh

Gość ale może ty jesteś
półanalfabetką idiotką, skoro piszesz "idiotom"

Gość frykassska
Och jej ,przepRaszam ,zapomlam jak si,e to pisalo ;P

Gość EluniaSuperNiunia
Bo ich tak matki patafianki wychowaly? Patrz - ja jestem normalna a moj brat juz z lekka bezmozgi. Ale mama mu tak pozwalala sie zapuszczac i taki jest. Wiecej facetow idiotow bo im kobiety matki pozwolily. A tezaz kobiety nie-matki powodzenia w przesiewaniu tego chlamu.

Gość 38 latek
mam prostate

Gość 38 latek
i jestem prostakiem

Gość hassez
bo kobiety nielubią normalnych i porządnych, jakich chcecie takich macie ;)

Gość _nowa na kaffe
Elunia coś w tym musi być. Matki nie nauczyły by synek czasem posprzątał, pomógł, wszystko podstawione pod nos a później wyrasta na leniwego nieroba, który ma w pogardzie kobietę i prace domowe. Pracuję w księgarni i nawet obserwuje zapracowane mamuśki, kupujące podręczniki dla synka LICEALISTY. A sam dzieciak nie może sobie kupić? Niedorozwinięty czy jak?

Gość marlennnka
fakt, wszędzie zboki i niedorozwoje emocjonalne. Święta prawda autorko!

Gość marlennnka
Pracuję w księgarni i nawet obserwuje zapracowane mamuśki, kupujące podręczniki dla synka LICEALISTY. A sam dzieciak nie może sobie kupić? Niedorozwinięty czy jak? dokładnie wychowują na niedorozwojka a potem takie coś chodzi po świecie i tylko psuje nastrój kobietom...

Gość lofiks
To im więcej jeszcze dawajcie i ciągnijcie. Same uczycie tego swoich facetów, że mają co chcą, to jak ma im się sie we łbach nie poprzewracać?

Gość wiecie ja jestem obiektywna
mężczyźni to zboki i niedorozwoje emocjonalne kobiety to idiotki, często głupawe i zakompleksione. Taka prawda

Gość Kilof43
Mnie krew zalewa jak czytam taki temat;/ też nie czytałbym takiej badziewnej książki, bo i po co. Jak chodzi o facetów to są nieskomplikowani, pija piwo i myślą o seksie, wiadomo. O kobietach coś tam wiem, o ich sposobie myślenia, ale ta wiedza w praktyce mi nie jest potrzebna. Jestem ogarnięty i nie potrzebuje kobiety, żeby posprzątać, czy sobie koszule wyprasować. wiec bez łaski się obejdzie, szukam partnerki, a nie kury domowej;/

Gość wiecie ja jestem obiektywna
jasne po co czytać i starać się zrozumieć płeć przeciwną? gratuluję takiego myślenia

Gość truskawa w śmietanie.
"O kobietach coś tam wiem" taaaak... wiesz, że mają cycki i lubią kosmetyki. Pewnie tyle wiesz

Gość kalcprerek
bo jesteście głupie i dajecie sie manipulowac same tak wychowałyście to co narzekacie

Gość B_M_Kamil
Nie zgadzam się, są inteligentni mężczyźni, np Donald Tusk, zatkało Was hehe?

Gość Kilof43
Nie wiem, znacznie więcej;p -głównie kierujecie się emocjami, a nie logiką -jesteście bardziej uczuciowe, potrzebujecie przytulenia, komplementu, jakiś prezentów bez okazji, poczucia bezpieczeństwa emocjonalnego, jak i materialnego -50% kobiet ma PMS -nawet jak nie macie PMS to i tak burza hormonów powoduje znaczna zmianę nastrojów Ale oczywiście nie ma co generalizować, bo i są dziewczyny, które nie lubią okazywać uczuć lub które wykazują inne odstępstwa od tego modelu. Jak chodzi o to co pisałem, że faceci nieskomplikowani itd itp, to był ogólnik Ja może i nie jestem skomplikowany, ale jestem ambitny i ogarnięty

Gość jak Tusk jest inteligentny
to ja jestem święta Genowefa z Obornika... weź sie zastanów co pleciesz

Gość Espresso29
Bo glupie ci... nie wymagają zaangażowania inteligencji ... Proste Im wy jesteście mądrzejsze tym mądrzejsi stają się faceci

Gość B_M_Kamil
Święta Genowefa z Obornika? hmm, nigdy nie słyszałem, ale skoro nią jesteś to miło mi Cie poznać, mam nazywać Cie tak czy masz jakieś zdrobnienie np Kupa?