Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _nowa na kaffe

Dlaczego faceci w większości to idioci

Polecane posty

Gość Kilof43
mam zaawansowaną prostatę i jestem żydem.

Gość prawictwo pospolite221
JA uwazam ze faceci sa wrażliwsi od kobiet , bo to oni czesciej popełniają samobojstwa .

Gość Kilof43
To wyżej to jakiś żałosny podszyw;/ Po prostu wkurzają mnie tematy, gdzie na tle niby to nieudolności mężczyzn przedstawia się dziewczyny jako idealne, a to nie prawda, wśród Was też są beznadziejne przypadki. Dobranoc

Gość popełniają samobójstwa
bo są niezrównoważeni i mają manie prześladowczą.

Gość do:Kilof
przecież autorka powiedziała, że być może kobiety też są idiotkami, ale wyjaśniła o co jej chodzi z facetami, więc nie przedstawia kobiet idealnie

Gość Kilof43
Ps. Tym bardziej, że sam wiele wymagam od siebie, wiec mam prawo wymagać od kogoś, no niestety nie ma zbyt wielu kandydatek;/

Gość bo jesteś stary kilof
i żadna nie chce opiekować sie dziadkiem

To że niektórzy są pedofilami czy gwałcicielami lub też innego typu elementami nie znaczy że są Idiotami!! Tylko osoby takie mają zaburzenia lub są chorzy a to nic nie na wspólnego z idiotyzmem. Idiota to ktoś taki który nie umie szanować kobiet nie dba o ich dobro, bądź ktoś taki kto stawia siebie na pierwszym miejscu nie myśli logicznie i nie potrafi radzić sobie z prostymi rzeczami. Może po prostu na takich trafiasz. Z mojego punktu widzenia potrzebujesz od faceta ciepła uczucia i akceptacji. Faceta który potrafi cię zrozumieć pocieszyć gdy masz zły dzień. Czy też kupić od czasu do czasu bukiet kwiatów aby okazać ci szcunek.

Gość Kilof43
Czas nagli, wiec nie czytałem wszystkich postów. A co z tym genialnym stwierdzeniem, jak napisałem, że coś wiem o kobietach, o jakaś tam mi odpisała, ze pewnie tylko tyle, że maja cycki i używają kosmetyki, no żenada;/

Gość B_M_Kamil
Kilof 43 z tego co piszesz to wydaje mi się że jesteś zakompleksionym i na dodatek jesteś gejem, no ale to tylko moje skromne zdanie.

Gość Espresso29
Co za bzdura ... mam prawo wymagać czegoś od kogoś bo wymagam sam tyle od siebie ... ! Przemyśl to dzieciaku

Gość Kilof43
Nie jestem starym dziadkiem, bo mam 24 lata Nie jestem gejem, ale nie jestem bezmyślnym ruchaczem, który będzie bzykał co sie rusza, a nie ucieka na drzewo. Nie jestem zakompleksiony i znam swoja wartość, nie muszę uganiać się za modami i na się przypodobać się innym.

Gość Kilof43
No tak, lepiej wymagać od innych, a od siebie to już nic, mnóstwo takich przypadków widziałem;/

Gość B_M_Kamil
Ok, więc z mojej strony należy Ci się słowo przepraszam, mam nadzieje ze Ci nie zraniłem, moje serduszko jest smutne mój misiu pysiu,ups, co sie okazało- to ja jestem gejem, teraz mi jest głupio:( dasz swój nr telefonu?

Gość Kilof43
B_M_Kamil Widzisz, po prostu seks, nie każdemu wyżera mózg;/ I daruj sobie tą beznadziejną ironię;/

Gość B_M_Kamil
Seks? a co to znaczy?

Gość Espresso29
Dziecko ... wymagamy od siebie przedewszystkim a innych staramy się akceptować takich jakimi są ... Coś w tym trundego jest ? Czegoś nie rozumiesz ?

Gość Kilof43
Oczywiście, ze innych ludzi akceptujemy jacy są. Ale jeżeli szukam dziewczyny na całe życie, to wiadomo, że nie wybiera się pierwszej lepszej osoby, która sie napatoczy.

Gość Nie jestem zwolennikiem genera
lizacji. Sam jestem jednak facetem, pracuje jako handlowiec. Znacznie łatwiej dogadać się z kobietami, tak zauważyłem, że zazwyczaj sprawiają one wrażenie dużo lepiej wychowanych. Faceci często są bardzo nieprzyjemni, do tego nie potrafią podejmować samodzielnych decyzji.

Gość Nie jestem zwolennikiem genera
Też szukam dziewczyny, ale bez desperacji. Podoba mi się akurat moja szefowa hehe :)

Gość Kilof43
trzeba było od razu dopowiedzieć kontekst, a Ty tylko zanegowałaś, wiec zrozumiałem, ze po prostu wyznajesz zasadę od siebie nic, a od innych to tak, wyrażaj się jaśniej na przyszłość;

Gość marylin manssson
"Ok, więc z mojej strony należy Ci się słowo przepraszam, mam nadzieje ze Ci nie zraniłem, moje serduszko jest smutne mój misiu pysiu,ups, co sie okazało- to ja jestem gejem, teraz mi jest głupio dasz swój nr telefonu?" hahahaha :D

Gość marylin manssson
kilof coś ty sie tak bulwersujesz dziewczyny nie masz staruszku?

Gość Espresso29
Ale macie dramat dzieciaki !

Gość Świeta Genowefa z Obornika
mój Bożydar z Wąchocka próbował mnie zwabić na sianko w Oborze. Stary a głupi

Gość mężczyźni to płeć
niedorozwinięta i słaba i o nich powinno się mówić: płeć słabsza, bo co z tego że silni jak są dużo słabsi psychicznie od kobiet i załamują się byle gównem i to wybujałe ego jaki to mądry i zaradny taaa...

Gość dla takich frajerów jak
ty to tylko do gazu

Gość kafeobserwator
a czego kobiety to takie idiotki? Dostają okres i wówczas odbija im szajba, tracą zdrowy rozsądek a ze swojego faceta robią prywatnego kozła ofiarnego...

Gość gvjgjjjvgj
to akurat oczywiste. okres wkurwia,po prostu kobiete szlag trafia ze ja boli brzuch co miesiąc i sie leje krew z cipy,chce więc zeby facet poczul sie choc w polowie tak przybity jak ona,bo uwaza to za niesprawiedliwe ze facet nawet nie ma swiadomosci jaki to moze być ból,bo mial szczescie urodzic sie facetem. Wiec trzeba choc troche mu dojebać,no a poza tym to samo z siebie takie wkurwienie wychodzi,okres to gówno,męczące,upierdliwe,powtarzające sie co miesiąc

Gość gvjgjjjvgj
zeby nie bylo,ja akurat staram sie kontrolowac i umiem wkurwienie w sobie dusic ale w pelni rozumiem te kobiety ktore znęcają się w te dni nad facetami,bo sama mam na to wówczas ogromną ochotę.