Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xnia

Jak zapomnieć.

Polecane posty

Nie mogę zaponieć o mężczyźnie , którego poznałam ponad rok temu. Nie widzieliśmy się już kawał czasu , ponieważ wyjechał do stanów na studia , a jedna cały czas o niem myślę .... Nie odzywa się do mnie więc ja też się nie odzywam , pomyśli , że się narzucam , albo coś takiego. No katastrofa !

ale jeśli nie odwazysz się to nigdy sie nie dowiesz. Lepiej cos zrobić i żałować niz żałować ze sie nie zrobiło. Nie masz nic do stracenia , najwyzej dalej się nie bedzie odzywał. A moze czeka lub myśli tak jak Ty. Napisz do niego coś niezobowiazujacego, co słychać itd.zobaczysz jak zareaguje

przecież jak nie bedzie chciał to Ci nie odpisze, i wtedy sobie odpuscisz. Może go więcej nie zobaczysz.

Nie wiem kiedy wróci i czy w ogóle wróci . A może już wrócił... Jesteśmy z tego samego miasta. Nie mamy wspólnych znajomych , to nawet nie mam jak się dowiedzieć. Poznałam go na imprezie na , której byłam z koleżanką. Jej też się podobał , ale nie spotkał się z nią. Kiedy się dowiedziała , że się z nim spotkałam obraziła się na mnie. Później żeśmy sobie jej obiecałam , że już się z nim nie zobaczę , bo przyjaźń była dla mnie ważniejsza , ale co z tego jak On mi w myślach spokoju nie daje

ale jeśli jej powiesz co czujesz do niego, i jesli jest to przyjaciółka(prawdziwa) to zrozumie, i to lepiej że nie masz z nim wspólnych znajomych, to nawet jak coś zrobisz to nikt nie bedzie gadał. Odwaz się!!