Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wozeczekDla Antosiii

Luteina

Polecane posty

Mamunie miesiaczka spoznia mi sie juz 3 tygodnie.Robilam 2 testy wyszly negatywne.Bylam u ginekologa,usg nic ne wykazalo,po dniu ostatniej miesiaczki powinna juz byc 7 tygodniowa ciaza.Lekarz przepisal mi lutenie dopochwowa.Biora 6 dzien i okresu nadal nie dostalam.Zazywam jedna tabletke dziennie.Czy jest mozlwosc ze usg nie wykazalo 7 tygodniowej ciazy?

Gość listopadowa mama :)
jesli bierzesz luteine to nie dostaniesz okresu, kiedy ja masz odstawic? po 10 dniach stosowania? dostalas ja na wywolanie miesiaczki? jest mozliwosc ze usg nie pokazalo 7 tygodniowej ciazy moze w ciazy jestes, ale jest ona duzo mlodsza niz mylisz Ty albo wychodzi z wyliczen, i przez to niewidoczna na usg

luteina jest na wywoalnie okresu.Kiedys juz dawno moze z 5 lat temu,tez mialam brak miesiaczki,zazywalam luteine i dostalam okres zaraz po drugim dniu.Ostatnia miesiaczke mialam 9 sierpnia,cykle mialam regularne co 30 dni.Lekarz kazal zazywac szesc dni,w ulotce pisze ze miedzy 4-7 powinna pojawic sie miesiaczka.Jesli po 6 dnach nie pojawi sie okres zalecil zrobic bete,wiec w pon chyba bede musiala sie wybrac.9 sierpnia mialam ostatni okres,25 kochalam sie bez zabezpieczenia.

Gość listopadowa mama :)
to mysle ze w takiej sytuacji najlepiej jak zrobisz bete, i neistety musisz sie uzbroic w cierpliwosc :(

Nie znacie przypadkow jakis ze dziewczyna robila testy wyszly negatywne,usg nic nie wykazalo,nawet najmniejszej kropeczki,a jednak caza byla?