Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadzieja2012

właśnie poroniłam

Polecane posty

Gość gggggggddddd
Witam... gdy byłam w 4 tc lekarz skierował mnie do szpitala ponieważ ciąża była zagrożona... po 2 tygodniach bezowocnego leczenia mój aniołek odszedł... wczoraj miałam zabieg łyżeczkowania macicy --------naprawde dno i wodorosty:D:D:D -----idz sie leczyc ale na glowe a potem zmontuj prowo

Gość to ja bardziej obrazowo...
pierwszy dzien ostatniej miesiaczki dajmy na to 3 lipca,seks 24 lipca,po 4 tyg od seksu orientuje sie ze jestem w ciazy...i co?wedlug was w ciazy jestem od 3 lipca???? przelicznik wedlug daty miesiaczki jest pi razy drzwi,dlatego pozniej pi razy drzwi mamy termin porodu(od 2 tyg przed terminem do 2 tyg po terminie liczy sie terminowo) a wszystko dlatego ze liczy sie wedlug tej nieszczesnej daty miesiaczki kobiety starajace sie o dziecko doskonale wiedza kiedy i ile sa w ciazy

Jak obliczyć, który to tydzień i jaki jest wiek ciąży? Jeśli masz regularne 28-dniowe cykle policz, ile tygodni i dni minęło od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Jeśli masz krótsze cykle np. 27-dniowe to policz, ile tygodni i dni minęło od pierwszego dnia ostatniej miesiączki i od otrzymanego wyniku odejmij 1 dzień (bo 28-27=1). Jeśli masz dłuższe cykle np. 30 dniowe to policz, ile tygodni i dni minęło od pierwszego dnia ostatniej miesiączki i do otrzymanego wyniku dodaj 2 dni (bo 30-28=2).

Gość malwiina
[zgłoś do usunięcia] Czarnula85 "Przez lekarzy, zgodnie z regułą Naegelego, pierwszy tydzień ciąży liczony jest od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, czyli około 14 dni przed faktycznym poczęciem dziecka. Stąd też przyjmuje się, iż cała ciąża trwa 280 dni (w praktyce 266 dni od koncepcji), czyli 40 tygodni, a więc 9 miesięcy kalendarzowych" CZYTAJ, SKLADAJ LITERY I SPRÓBUJ ZAPAMIETAC W TEJ PUSTEJ LEPETYNIE Głupia gęś która mysli ze tytuł naukowy zdobywa się cytujac wikipedie :classic_cool: padłam, nie jestem tepa i wiem o czym mówie TEPACZKI - reguła ta jest opracowana dla OGÓLNEGO stwierdzania tyg ciązy gdyz większośc kobiet nie wie kiedy zachodzi w ciąze, ja to wiedziałam i u mnie było to liczone DOKŁADNIE co do tygodnia- jako ze jestem os po przeszczepie od 4 tygd ciązy ( i to nie tyg stwierdzonego przez ogólnie przyjetą regułe N.) musiałam beać leki, tak wiec polecam sie dokształcic a nie udawać ekspertów nie majac o tym zielonego pojecia :o

Gość malwiina
fluffy duffy A poza tym seks nie rowna sie zaplodnieniu!!! dziewczynko.... I dlatego,ciaze liczy sie tak a nie inaczej Nie uprawiałam seksu kazdego dnia ( a tak w ogóle to raz w mies bez zabezpieczenia), dlatego że u mnie wlasnie bardzo ważne było bardzo dokładne wyliczenie tyg ciązy od zapłodnienia.

O litosci dobra malwiina widac dla takich glupich panienek jak ty giekolodzy przyjeli latwiejsza wersje-zebys mogla szybciej zakumac o co chodzi z ta ciąza:P:P:P glupota nie powinna sie rozmnazac -szkoda ze zaszlas w ciaze i przekazujesz swoje glupie geny dalej. dno dno dno

Gość fdjfjkffjdstez
Wielka pani ma swoje indywidualne określenie wieku ciąży, może dajmy jej spokój ;)

Gość buahahahahahahahahahahah
a co, mozg ci przeszczepiali? wymiana na lepszy model:D:D:D:D:D:D: buahahahhahahahaahha:D:D:D:D

Gość fdjfjkffjdstez
ja zaszłam po jednym razie ale jakoś mam więcej rozumu i nie wykłócałam się z całym światem, musiałabym wtedy chodzić w ciąży 42 tygodnie ;)

Gość malwiina
[zgłoś do usunięcia] fluffy duffy Tak więc zycze ci byś też przez wiele lat walczyła o zycie czekała na przeszczep a ostatecznie zmarła bo jestes tak głupia że dno to za mało :o chcesz sie popisac na forum udajac eksperta a taka prawda ze gówno wiesz. Śmieszy mnie taka idiotka która uważa ze jest mądrzejsza od całego grona lekarzy, żałosna niedowartosciowana kretynka, pewnie sprzataczka lub bezrobotna locha która jest gównem dla całego swiata dowartościowuje się na forum pierdoloąc głupoty, nie zamierzam już nawet z toba dyskutowac bo za tepa jesteś!!!!

Gość potwierdzam007
malwiina dziecko uspokój sie :)

a ja wszystkiego tego,o czym napisalas do mnie, zycze twojemu dziecku,mamusiu roku:O i pomyslec, takie teksty po banalnej dyskusji o tygodniach ciazy:O brawo,bijmy brawo jadowita padlino.

Gość fdjfjkffjdstez
dziewczyny dajmy sobie na spokój bo to troll, nikt normalny nie może być taki głupi

Gość do malwiny
normalnie rece mi opadly po tym co napisalas

Gość muffins_
No i prosze,maliwinka kretynka pokazala prawdziwe oblicze:D co za wariatka:D ale coz wspolczujmy w koncu jest po przeszczepie, widac leki tak chujowo na nia wpływaja,moze chociaz dziecko nie odziedziczy chorego charakteru.

Gość buahahahahahahahahahahah
a nie mowilam, ze mozgownice jej wszczepiali miedzy uszy no coz za bardzo im ten przeszczep sie nie udał buahahahaahgAjhjhjhjaaaaaaaaaaaa

Gość co coc cococococ
No wkurwilam sie, malwina ty pierolona idiotko zamknij ten jebniety ryj kurwiszonie roku zajebany No wkurwilam sie, malwina ty pierolona idiotko zamknij ten jebniety ryj kurwiszonie roku zajebany

Gość malwiina
Nie musicie sie podszywać tępe istoty. Wedle tego co ty piszesz nie ma nawet terminu "ciąży przenoszonej" reguła Naegelego nie daje nam dokładnej daty poczecia, co jest bardzo ważne w przypadku ciży wysokiego ryzyka, ale pewnie ty kafe-specjalista wiesz lepiej.

Gość malwiina
wlasnie wysralam swojego bezmozgiego bachora

Gość malwiina
Nie muicie się podzywać ponieważ to jest żałosne :o

Gość do malwiny
zalosna to jestes tutaj jedynie ty

Gość taki temat a wy...
20:30 [zgłoś do usunięcia] do autorki........!!!!!! w 4 tc to sie idiotko dopiero dowiadujesz o ciazy !!!!!! wiesz jak licza tygodnie ciazy????????????? pie**olona histeryczko nie poronilas tępa ruro tylko dostalas spoznionego okresu!!!!! C O TO MA BYĆ? GDZIE WY MACIE ROZUM?

Gość malwiina
w dupie glupia kurwo

Gość hdfhfhhdfh
malwina ty pierdolona kretynko, brak slow...

prosiłam tylko o pomoc i poradę ale tu mało kto ma serce i współczuje... dziecko miało 2cm i ważyło 10 gram... ten aniołek był

Gość getitreadyyyyy
w 6 tygodniu dziecko mialo 2 cm?pogielo cie? slabe to prowo,idiotko

Gość ze co???????
wielkosc plodu w 6 tyg to 1-2mm!!! milimetrow kretynko

na zaświadczeniu o urodzeniu dziecka martwego mam tak napisane wiec pisze co przekazali mi lekarze... widzę ze to był mój duży błąd szukając wsparcia i pomocy na tym forum i to dzień po łyżeczkowaniu...

Gość ozesz kurdeeeee
nadzieja a kto te ciąże potwierdział w 4 tygodniu?i ajk się pytam?bo nawet na usg jeszcze nic nie widać chyba jakiegos jasnowidza odwiedziłaś poza tym powiem ci moja droga ,ze to co piszesz to bzdury ,kto sie na to nabierze?łżeczkowanie ?he he he na tym etapie to wszystko samo by wypłynęło niezauważalnie dla ciebie ,ot jak ci ktos napisał zwykła miesiaczka więc pzrestań idiotyzmy wciskac i dawac powody do kLótni nawiedzonym babom