Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgreijegiojtoit

Wiecie co zrobił mój ojciec? Obiecał mi mieszkanie i dał jej córce konkubiny

Polecane posty

Gość jgreijegiojtoit

Możecie darować sobiewyzwiska i teksty typu "roszczeniowa córeczka", to tak słowem wstępu. Otóż moi rodzice są po rozwodzie, ojciec obecnie nie mieszka w tym samym mieście (ale w o wiele mniejszym), jednak ma tu mieszkanie. Po rozmowie z mojąmatką doszli do wniosku, że zamiast wynajmować je obcym ludziom lepiej i pewniej będzie jak zamieszkam tam ja + dwie koleżanki. W tym semestrze miałam się wprowadzać, a co się okazało? Że mieszka tam córka konkubiny ojca. Usłyszałam, że ona jest z małego miasta i chciała pomieszkać w dużym, więc jej to umożliwili. Mieszka sama, i jak się domyślam ojciec jej to sponsoruje, bo póki co ona pracy nie ma a i konkubina ojca łapie się jedynie dorywczych prac. Boli mnie, że ojciec tak mnie potraktował :O Dodatkowo ojciec od kilku dni siędo mnie zupełnie nie odzywa (dzwoniłam do niego i wysłałam smsa i nic...). Jest mi tak cholernie przykro, że nawet sobie nie wyobrażacie

Gość dfdfdgfh
życie... a swoja droga czego sie spodziewac po takim.... co zostawil zonę?

Gość Esma150000
witaj w klubie beznadziejnych ojców :)

Gość Dżennifer
widocznie mial jakies podstawy,jak sie o rodzicach przypomina tylko i wylacznie jak sie czegos p[otrzebuje to tak jest

Gość jgreijegiojtoit
Już czuję co będzie później. Ta kobieta go wydoi do zera a on przyjdzie do mnie.

Gość jgreijegiojtoit
" widocznie mial jakies podstawy,jak sie o rodzicach przypomina tylko i wylacznie jak sie czegos p[otrzebuje to tak jest" Ciekawe na podstawie czego wysnułaś taki wniosek, eh.

Gość white satin
Współczuję, mnie też by coś takiego zabolało. Ojciec pewnie robi to dlatego, że próbuje jak najbardziej przypodobać się swojej nowej kobiecie, żałosne :O

Gość Dżennifer
na podstawie zycia....

Gość jgreijegiojtoit
" na podstawie zycia...." Chyba swojego. Nie oceniaj innych po sobie.