Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Kobiety marzą o wysokich przystojniakach a i tak biorą przeciętniaków ...

Polecane posty

Wiem, ze nic tym tematem nie wnosze ... marzycie o wysokich, przystojnych, wysportowanych, najlepiej brunetach o czarnych oczach i ciemnej karnacji ALE na facetów bierzecie zazwyczaj i tak przeciętnych kolesi. Średni wzrost w PL to 178, facetów powyżej 180 jest tylko 25%, tych ok 185 już tylko 10%...a powyzej 190 --- 3% !!! Brunetów w PL jest niewielu, większosc to blondyni, ludzi o ciemnej karnacji praktycznie nie ma. Ilu jest facetów o takim opisie : 185cm, wysportowany, brunet ciemne oczy, przystojny ? 0,5 % ? odejmijcie od tego facetów którzy nie są zainteresowani stałym związkiem, homo/bi , chrych psychicznie i innych disorderów to zostanie z 0,3 %. Nie starczy dla was przystojniaków :D

Gość IMO12358
Z braku laku...;)

Gość amigoossooss
podaz wysokich maczo, jak i podaz atrakcyjnych lasek zawsze jest mniejsza niz popyt, nic w tym dziwnego. brzydal konczy z brzydalką, przecietniaczka z przecietniakiem. w marzeniach tylko mozna pohulac

Co za brednie. Sam mam 185 wzrostu, a większość ma tyle samo, albo więcej ode mnie. W moim mieście również kobiety często są wyższe ode mnie . . .

Gość sprytna_ela
ja bym w zyciu nie wziela przecietniaka, jezdze co roku do egiptu i tam mam uzywanie z brunetami

Prawda jest taka, że dzisiaj średnia wzrostu u mężczyzn w Polsce wynosi około 180. W niektórych germańskich krajach, jak Dania, Holandia już teraz wynosi 185, czyli wynika z tego że nordycy są najwyższymi ludźmi . . .

Gość trimer_ball
Zapomniałeś o znanym fakcie że kobieat woli być kochanka atrakcyjnego męzczyny niż żoną przegrańca.

Gość amigoossooss
egipcjanie ciemni ale czy wysocy?

Gość dfdsffsd
"W moim mieście również kobiety często są wyższe ode mnie . . ." czesto czyli? bez jaj takich lasek 185 czy wiecej to widzialem moze 10 w zyciu nie wiecej a mieszkam w duzym miescie

Gość wielke PHI!
ja marzę żeby miał ładne niebieskie oczy nie był niższy ode mnie (166cm)

Gość sprytna_ela
biore tylko tych wysokich i z nienagannym sprzetem

Gość amigoossooss
obrzezani?

Gość sprytna_ela
no oczywiscie, nieobrzezani sa brudni, jak juz znajde odpowiadajacego mi polaka na stale,to kaze mu sie obrzezac, lepiuej wyglada i smakuje

Gość stella...bella
przeciętny mężczyzna na świecie ma 175cm

Gość amigoossooss
i tak ida pod noż karnie? a duze czlonki maja egipcjanie? bo polacy ponioc najmniejsze jesli chodzi o europe. na kafe srednia to 27,86 ale ja sie nie łapie...

Gość amigoossooss
ela, 175 cm to wysoki dla ciebie?

Gość stella...bella
ela, 175 cm to wysoki dla ciebie? Średniego wzrostu

Gość sprytna_ela
dla mnie wysoki zaczyna sie od 185-190

Gość Esma150000
ta , juz to widze , ze ładna kobiet spotyka sie z brzydalem :) wołabym uschnąć w samotnosci :(

Ja mam ciemnookiego wysportowanego bruneta. No, ale jest nizszy niz 185cm ;) Swoja droga, dzisiaj poczte przyniosl mi zajebisty kurier. Niski jak cholera, moze nawet mniej niz 170cm mial, ale za to jakie mial piekne ooooczy :D

Gość stella...bella
no oczywiscie, nieobrzezani sa brudni, jak juz znajde odpowiadajacego mi polaka na stale,to kaze mu sie obrzezac, lepiuej wyglada i smakuje Brudni ??? co ty gadasz dziewczynko ...w naszym klimacie wystarczy ciepła woda i mydło i dbać o higienę obrzezać powinni się tylko ludzie w strefie równikowej bo tam dużo bakterii... a u nas jak ktoś o siebie dba to będzie czysty i to nieobrzezany po za tym tylko głupi facet by się obrzezał bo wtedy seks bedzie im dawał mniej przyjemnośći ....

Gość amigoossooss
ja bym sie chetnie obrzezal

Gość eee tam r324627
bruneci są pospolici ....ja nie chcę by mój facet miał przeciętne geny wszyscy to prawie bruneci ....wszyscy Azjaci i Czarni to bruneci Biali też większość to brunetów i w Polsce też jest więcej brunetów ten kto pisze inaczej nie ma wiedzy ...

Gość IMO12358
frodo the niziołek "Esma150000 - żebyś wiedziała, ze sie zdarza" Piorun także potrafi pierdyknąć w łepetynę. ;)

Gość stella...bella
175 może i średnia na świecie - włączając pigmejów, indian z Amazonii i Gurkhów Ale też wielkich Białych i wielkich Murzynów

Gość sprytna_ela
zawsze zostaje jakis serek pod skorka.nie ma bata a pfe .i nie zaprzeczac panowie