Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Kobiety marzą o wysokich przystojniakach a i tak biorą przeciętniaków ...

Polecane posty

Gość frodo ile
obrzezany to lagodny mis bez zdania? Rety...nie chodziło mi o amerykanów którzy przycinaja bo chcą się podlizac kobietom ....u arabów to tradycja po za tym arabowie to fanatycy we wszystkim więc ich do niczego nie przekonasz

Gość amigoossooss
amerykanie tez maja obcinane jako niemowleta...

Gość frodo ile
Jasnych blondynow rzeczywiscie mniej, niz brunetow, ale i brunetow niewielu Ja mam czarne włosy :D ale mówią że laski na takich lecą :D to chyba dobrze ale fakt chyba jestem pospolity jeśli spojrzeć na azjatów albo czarnych to wszyscy oni są brunetami można spotkać tylko farbowanych blondynów choć murzyn blondyn ???? chujowo by wyglądał a mówią ze niedługo nie będzie blondynek to prawda ??? mam nadzieję żę nie

Gość frodo ile
amerykanie tez maja obcinane jako niemowleta... Pochopna decyzja niemądrej mamusi :D:D:D:D

Gość amigoossooss
jakiej mamusi? tam to tasmowo idzie, pewnie to ojcowie chca by maly mial takiiego jak tata hehehe

Gość amigoossooss
jakiej mamusi? tam to tasmowo idzie, pewnie to ojcowie chca by maly mial takiiego jak tata hehehe

Gość frodo ile
no ja pierdole tak murzyni są blondynami i azjaci też ale pierdoliecie głupoty

Gość frodo ile
a z tymi blondynkami to prawda ? że niedługo wyginą naturalne blondynki ? :D czy nie ?

Gość eriuqweiothanga
przecież kolor włosów do nie ma żadnego znaczenia ludzie co najwyzej może być kierowany gustem jednej podoba się bardziej blondyn drugiej brunet a jemu bardziej podoba się blondynka lbu brunetka rzecz gustu a kolor włosów nie ma znaczenia

Gość naturalny blondyn
Brunetów w Polsce jest więcej niż szatynów i blondynów ? G... prawda! Oto dane z internetu: Według pomiarów przeprowadzonych w Polsce jasnym kolorem włosów odznacza się 55,9%, a jasnym kolorem oczu 72,4% ludności.Przy zastosowaniu skali Martina szacowano częstość występowania oczu jasnych na 45-50%, natomiast ciemnych u ok. 20% osób.

Gość a mnie fascynuja oczy
Kolor oczu istnieje w odmianach od najciemniejszych odcieni brązu do najjaśniejszych błękitu. Widząc potrzebę ustandaryzowania systemu klasyfikacji, który byłby prosty, a mimo to wystarczająco szczegółowy do badań, Seddon et al. opracowali stopniowy system oparty na dominującym kolorze tęczówki (brązowy, jasno brązowy, zielony, szary i niebieski) i zawartości brązowego lub żółtego pigmentu. W postrzeganiu koloru oczu można wyróżnić trzy podstawowe barwy: brązową, żółtą i szarą, a ich proporcje określają barwę oka. Na przykład, jasno-piwne oczy mają dużo żółtego i trochę brązowego barwnika, niebieskie mają mało żółtego i mało brązowego, zielone to oczy niebieskie z większą ilością żółtego pigmentu. Szare oczy są szare, ponieważ mają mało żółtego i nie mają wcale brązowego. Brązowe oczy są brązowe, ponieważ większość oka zawiera barwnik brązowy. Brązowy kolor oczu jest najbardziej powszechny, niebieski jest na drugim miejscu, potem jest szary, a zielony jest najrzadszy. http://pl.wikipedia.org/wiki/Kolor_oczu tutaj macie link :)

Gość Shiaha
Mnie to rozśmiesza jak laski marzą o WYSOKIM ARABIE albo WYSOKIM POŁUDNIOWCU. Hahaha! A prawda jest taka, że średni wzrost południowców to 167-170cm! Znaleźć wysokiego południowca to możecie ale tylko w drużynach siatkarskich czy koszykarskich i tylko tam! hahaha Sprawdźcie sobie średnie wzrostu we Włoszech, w Portugalii, w Grecji, w krajach Arabskich, czy nawet wśród Murzynów. Tam faceci nie przekraczają 175cm, ale za to mają duże penisy. Wysokiego to możecie mieć ale Anglika, Holendra, Niemca, czy choćby Polaka. Ale w spodniach to taki będzie miał niewiele. Pozdrowionka!