Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjhgfghj

NIE LUBIE SWOJEJ PRACY

Polecane posty

Gość jkjhgfghj

stresuje mnie non stop o niej mysle jak pomysle ze mam tam isc jutro to mi niedobrze

Gość merrlinda3
a co tam robisz

Gość Patryk32615
Czy chcialabyś zrobić coś ze swoim życiem? Zadaj sobie pytanie czy na pewno jesteś na to gotowa. Jesli tak pokażę Ci możliwość finansową która być może odmieni również Twoje życie! :) Na pewno wielu z Was zignoruje tą wiadomość i to co przejdzie Wam kolo nosa bedzie wyłącznie Waszym problemem. Wierze w to, że każdy zaslugije na lepsze życie dlatego też dzielę się tym z osobami które naprawdę nie mają łatwo. To od Ciebie zależy jak potraktujesz tą informację. p.rutan@mail.ru

Gość siwywlosssssssss
duzo ludzi tak ma niestety.ale trzyma sie tego co ma bo duze bezrobocie jest

Gość Patryk32615
Czy chcialabyś zrobić coś ze swoim życiem? Zadaj sobie pytanie czy na pewno jesteś na to gotowa. Jesli tak pokażę Ci możliwość finansową która być może odmieni również Twoje życie! :) Na pewno wielu z Was zignoruje tą wiadomość i to co przejdzie Wam kolo nosa bedzie wyłącznie Waszym problemem. Wierze w to, że każdy zaslugije na lepsze życie dlatego też dzielę się tym z osobami które naprawdę nie mają łatwo. To od Ciebie zależy jak potraktujesz tą informację. p.rutan@mail.ru