Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasz terz

Wkurwia mnie że muszę oddychać tym samym powietrzem co (obcy) ludzie

Polecane posty

Gość wasz terz

Brzydzi mnie to trochę że najpierw ktoś nabierze w siebie powietrze a potem ja to wdycham :O jestem zuua

Gość wasz terz
Po tobie brzydulo napewno bym się nie zaciągnęła!

Gość wasz terz
Fanka czytałam cię czasem. i miałam rację - dzieciak z Ciebie

Gość wasz terz
Nie chodzi mi o ten żart, tylko że niezła prowokatorka z ciebie.a jak przyjdzie co do czego to płaczesz że fani barcy na ciebie objeżdżają

Gość wasz terz
najezdzaja *

Gość jvdbjfedkbkjavakdv
jestescie zarabisci, do tej pory nad tym sie nie zastanawialam ale teraz to mnie to obrzydza! wczesniej jak ktos ziewal lub kichal gdy przechodzilam wstrzymywalam na kilka sekund oddech i jeszcze chwile pozniej zeby upewnic sie ze tego nie wdechne hahah

Gość wasz terz
krzywy brudny fak - mów za siebie

Gość jvdbjfedkbkjavakdv
fankoi reealu jestes tylko glupia baba ktora nie ma pojecia o pilce, lecisz na przystojnych pilkarzy a zero pojecia kolejna pusta baba, zajmij sie maja w ogrodzie albo jakas ksiazka kuchenna

Gość wasz terz
Ok już nie tlumacz się.zapamiętaj winny zawsze się tłumaczy co mnie obchodzą kibice barcy?kiedy w chwili obecnej sama prowokujesz.gdyby byli tutaj z nami fani tej barcy to już mielibyśmy mały meksyk :)

jvdbjfedkbkjavakdv-znasz mnie tylko z forum. Nie wiesz, czy interesuję się piłką nożną czy nie. pozdrawiam środkowym palcem-gdyby kibic Barcelony napisał o Realu, to co ja o Barcelonie, to z całą pewnością by Ci się podobało i nie tylko Tobie

Gość wasz terz
pozdrawiam nie ja Cię nie nielubię. Ja się po prostu przed tobą "bronie" bo mocna suka w gębie z ciebie :classic_cool:

w doopię mam barcę i real :classic_cool: nie obchodzą mnie ani te kluby a tymbardziej kibice :O jest to dla mnie żałosne. było i zawsze będzie. a najgorsze jest to, że ludzie z podobną sraką w głowie jak Ty, potrafią zrobić drugiemu człowiekowi krzywdę :O w imię czego? w imię klubu :classic_cool: są też tacy co dali by zabić siebie za "drużynę", która nie ma pojęcia o istnieniu tych wszystkich ludzi...

Czy to nył atak z mojej strony? Nie do końca. Nikogo nie obraziłam tylko napisałam swoje zdanie. Jeżeli chodzi o kibiców Realu i Barcelony, to nie słyszałam, by w chwili obecnej się mordowali w imię klubu. W tym wypadku nienawiść jest spowodowana historią i polityką.