Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz rozwodka Oby

rozwod a podzial majatku dokladnie auto.

Polecane posty

Gość zaraz rozwodka Oby

Z mezem chcemy sie rozwiesc. Podzielic sie majatkiem chcemy poza sadem. Rozwod bez orzekania o winie. Jedyny problem jest taki, ze ja chce auto ktore jest zarejestrowane na meza, umowa kupna tez na niego. I co po rozwodzie. czy w pozwie trzeba wyszczegolnic ze auto dla mnie, zebym potem mogla je spokojnie przerejestrowac na siebie?? Czy moze da sie inaczej. Wogole nie wiem jak sie za ten pozew zabrac. A maz ma to gdzies, wiec czytam na tym necie czytam i tylko pie**olca dostaje.

Gość zaraz rozwodka Oby
jakbym miala na adwokata to bym nawet tu nie siedziala :P

Gość ROZWÓD i PO SPRAWIE
Witam, teraz rozwód to normalka.Zgłoś się do Zespołu Adwokackiego a resztą zajmie się Adwokat który napisz Ci pozew i poprowadzi rozwód. Z tego co mi wiadomo podzial majatku jest na oddzielnej sprawie.Jest jeszcze jedna obcja; skoro rozwód odbędzie się w cywilizowany sposób to pewnie dojdziesz do konsensususu na temat samochodu? Po rozwodze spiszesz umowę w obecności już byłego męża i notariusza.Po załatwieniu wszystkich formalności, samochod może być Twój.Sprawy majątkowe trwają latami w naszym kraju dlatego najlepiej zalatwiać ugodowo pomiedzy sobą.

Gość Rozwód za darmo!
Skoro nie masz kasy na adwokata to musisz sama sobie poradzić.Sprawy rozwodowe również kosztują,więc co dalej? Małżonek sprzeda samochod wezmie adwokata i problem rozwiązany.Zapomnij o jakimkolwiek majątku! Czy macie dzieci?

Gość zaraz rozwodka Oby
mamy, jedno. Maz nie dostanie auta (kupilismi je za kase od moich rodzicow, on wtedy mial prawko, ja nie, on przepil ja zrobilam) Nie mam zamiaru dac mu auta. A on bez zadnego ale, zgadza sie zeby auto bylo moje. Maz jest biedniejszy niz ja. ja mam gdzie mieszkac i mam pomoc od rodzicow. On goly i wesoly. mam go gdzies, spieprzyl mi zycie i niech sapa. Chwala mu za to ze chce sie rozwiesc. Bo chce to zalatwic szybko.

Gość zaraz rozwodka Oby
a rozwod oplacamy pol na pol. Bedzie placil alimenty na dziecko. Zagrozilam mu ze jesli nie zgodzi sie na moje warunki to puszcze go z torbami. I zloze wniosek o rozwod z jego winy, dolladnie alkoholizm./

Gość gość
Z żoną, jak się rozstawałem to przy negocjacjach prowadzonych przez kancelarię https://grzybkowskiguzek.pl udało się podpisać porozumienie dotyczące podziału majątku i ustalenia kontaktów z dzieckiem. Podobno miałem przy tym dużo szczęścia, dlatego rekomenduję współpracę. Prawnicy bardzo życiowi, ogarnięci, wiele spraw za nimi podobnych i jeszcze trudniejszych.