Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakieś pomysły?

Prezent dla dziewczyny

Polecane posty

Gość jakieś pomysły?

Dziewczyna o którą się staram wyjeżdża do domu na weekend. Tak zastanwiałem się czy może pożegnać ją na dworcu i wręczyć coś :). No i właśnie problem tkwi w tym czymś. Co wypadałoby kupić, jakiś kwiatek typu róża, może inny? Jakieś czekoladki? Może zaproponujecie jakiś ciekawy pomysł :)?

Gość Pesymistyczna
kwiatek czemu nie , fajna sprawa. Czekoladki idą w biodra ^^ lepiej nie.

Gość jakieś pomysły?
No właśnie, tylko jaki kwiatek? Tak tylko dodam, że dziewczyna jest chyba na tak, ale pewności się nie ma :P. Mogę zaledwie przypuszczać, czy jest zainteresowana czymś więcej niż tylko zwykłym koleżeństwem. Dodam może jeszcze, że niedawno dopiero sie poznaliśmy, umówiliśmy się dwa razy, jeszcze nie wręczałem jej kwiatów...

I co z tym kwieciem zrobi w podróży? Myślę, że w tej sytuacji lepsze by były czekoladki jakieś. W podróży sobie zje i będzie myślała o Tobie ;) A kwiatka możesz jej dać na następnym spotkaniu.

poprzedni nick mnie uprzedził kwiatek nie nie zreczny w podrózy czekoladki tak jesli wiesz jakie lubi, mnie mój facet pierwsze co to pytal jakie słodycze lubie i czy wogóle. teraz wie ze wszystko było był kokos hehh

Gość mania-czka
nono czekoladki git ;d ale póżniej przy bliższym kontakcie jak już osiągniecie kolejny etap to radze bielizne, ja uwielbiam ją dostawać :D sama podsunęłam linka mojemu chłopakowi telimena.pl, potem zostawiłam niby przypadkiem stanik z metka z rozmiarem na wierzchu i zrozumiał aluzje :D HAAHA