Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dużo mało czy w sam raz

Czy 900zł z opłatami za pokój 13mkw w Warszawie to dużo czy mało?

Polecane posty

daleko od centrum, ale dużo autobusów. Ładna zielona okolica,bezpieczne,nowe

Gość torze
Nie wiem, jak można żyć na 13 metrach? To jest pokój z używalnością pozostałych pomieszczeń? Na spółkę z nie wiadomo kim? Wynajmuję też w dużym mieście, wprawdzie nie w Warszawie, samodzielne mieszkanie 49 m za 800 zł.

Bardzo dużo. Tyle bym zapłaciła za pokój w centrum. Ja mam ładną okolice podobne wymiary pokoju i dobry dojazd do centrum za około 700 z opłatami. Też w Warszawie.

dobrze a 800zł + opłaty na pół na 2 osoby to lepiej? Mieszkanie jest zupełnie nowe, nikt przedtem tu nie mieszkał, nie ma pleśni, odchodzącej tapety, zsypu i robali.Wszystko nowe,świeże. Kuchnia z płytą indukcyjną w łazience elegancka kabina prysznicowa a nie jakaś brudna wanna. W dodatku mnie większości czasu nie ma, więc prawie całe ma na własnosc

Gość izuu_88
torze jakaś ty głupia, nie porównuj malych miasteczek do wawy, bo w wawie wszystko najdrozsze jest,ja placilam 1400 za kawalerke dodatkowo oplaty, ale mieszkalam z chlopakiem wiec wychodzilo tez okolo 800zl na glowe a mielismy po pol pokoju dla siebie, ale z chlopakiem to inaczej wiadomo,zreszta on placil :P

Gość 9 stow i zeby nawet wanny
nie bylo:O ja bym nie chciala bo dla mnie wanna i balkon to podstawa:P Kolejna sprawa to czy plyta indukcyjna to jakas oznaka luksusu? :D

nie wiem czy to oznaka luksusu, wolałabyś gotować na gazowej? płyta indukcyjna z tego co mi wiadomo była dość kosztowna, okej, to inaczej zapytam, czy będąc właścicielem takiego mieszkania bralibyście np. 300zł za ten drugi pokój? Zważając na to,że druga osoba to spory dyskomfort. Wanna? Uwierz mi mało kto to lubi. Poza tym siadać po kimś?

a balkon jest i to nawet spory właściwie to taras, od pazdziernika do maja raczej zbędny bo kto by siedział na mrozie

Gość 9 stow i zeby nawet wanny
jak dla mnie plyta indukcyjna to cos normalnego, a gotowac lepiej na gazie, ale ja nie o tym:P Wiesz wanne z reguly sie myje, podobnie jak prysznic:P Ale masz racje kazdy woli co innego. Ja jak wspomnialam musialabym miec i wanne i balkon. Na twoim miejscu wzielabym 6 stow plus oplaty.

6 stów trochę mało, bo tyle pewnie bede płacic za czynsz, a co mi wyrówna szkody moralne? lokatorka to straszna gaduła, w dodatku wchodzi do mojego pokoju i wszystko komentuje... Używa mojego szamponu, zatkala klozet (wrzuca tam płatki do oczyszczania skóry, ręczniki papierowe ;/ ) no i uważa,że to moim obowiązkiem jest np kupowanie papieru toaletowego, pranie ręczników do rąk...