Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hannibal111

Co myślicie o likwidacji powszechnego poboru do wojska ?

Polecane posty

Gość Czesio z Wrocławia
Link, screen albo wypierdalaj 🖐️

PiS, po powrocie do władzy, planuje również akcję masowego odwieszania wyroków więzienia w zawieszeniu. Jesienią zeszłego roku spotkałem na spacerze gościa z mojego osiedla, który powiedział że jego kolega chciał się powiesieć bo bał się że PiS wygra wybory i odwieszą mu dwa wyroki. Na szczęście PiS przegrał.

Gość ron jeremy
z tego powodu bedzie po ulicach chodzilo wiecej meskich cip

Gość zuchwała sucz
Jak najbardziej za, bo w przypadku wojny w ogóle nie będziemy mieli rezerw 🖐️. Poza tym przyda się mała szkoła charakteru dla tych dzisiejszych "facetów"

Gość Wawruszko wypiertalaj
jesteś skompromitowany idź naciągnij mosznę 🖐️

Ja uważam że zlikwidowanie powszechnego poboru było dobrym pomysłem, ponieważ oznaczało koniec służby wojskowej z przymusu. A ludzie którzy trafiali do wojska z powszechnego poboru w sumie i tak niewiele mogli się nauczyć z zakresu wojskowości. Głównie ścierali podłogi i obierali ziemniaki.

Gość zuchwała sucz
Źle przeczytałam :D. Oczywiście jak najbardziej przeciw

Gość ron jeremy
Jakbyscie byli wojsku tak jak ja pelne 24 mc,to byscie wiedzieli ktore pol dnia dluzsze.Nauczono by was porzadku,szacunku.

Gość ron jeremy
używaliśmy G36 🖐️

Gość ron jeremy
kbk rzadzilo

Akurat ci uwierzę. Nawet dzisiaj karabiny G36 są na wyposażeniu jedynie jednostek antyterrorystycznych Policji. W Wojsku Polskim nie ma ich w ogóle.

Gość ron jeremy
to podszyw byl,co widzial wojsko w tv

Gość ron jeremy
nie kurrwa, RKM'y

Gość ron jeremy
ja bylem 93/04 Twoje czasy to nie wojsko,tylko juz przedszkole.w domu bylem 2 razy za 24 mc.

Gość ron jeremy
* 93/95 mialo byc

Gość jhghghkkh
Master masz cienkiego jak flamaster

Gość hgffhtt
wystarczy zobaczyć słitaśne focie na fejsboku z dzióbkami jak u kaczki młodych "facetów", wojsko by im dobrze zrobiło

Tomuś wypowiadasz się o czymś, o czym nie masz zielonego pojęcia .Komu chcesz zaimponować.Udzielasz się na siłę i chcesz kogoś wciągnąć w nic nie znaczącą dyskusję.Więcej będzie pożytku z Ciebie jak pójdziesz pozbierać liście przed blokiem, przynajmniej tyle by było pożytku z Ciebie.Twoja platforma doprowadziła do ruiny ekonomicznej gospodarkę a Ty zamiast pracować (bo i gdzie) ZBIJASZ GRUCHY W NECIE.Za chwilę stuknie Ci trzydziestka a ty mamejowata cioto będziesz dalej udzielał się na babskim forum.Gdybyś faktycznie był w prawdziwym wojsku nie byłbyś taki niemądry i zniewieściały .I Ty się masz za mężczyznę.

Wojsko to dopiero pedalstwo. Być zamknięty na rok z wieśniakami i słuchać do chwile "kurwa" bo się wtedy wojskowym wydaje, że są bardziej męscy. Wojsko odmóżdża i uczy samych złych rzeczy. Kobiety powinny dziękować, że już faceci nie chodzą do wojska bo mniej elementu chodzi po ulicach co być może potrafią ścielić łóżko ale za to klną jak szewcy, piją i biją kobiety bo takie macho z wojska wylazło.