Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukrywam się z tym

nie uprawiałam jeszcze seksu a teraz..

Polecane posty

Gość ukrywam się z tym

mam 24 lata ale niestety przede mną dopiero inicjacja seksualna:( spotykam się z chłopakiem 3 miesiące i mamy rozpocząć wkrótce współżycie (zwlekałam z tym tak długo tłumacząc że nie jestem gotowa, bo wcześniej zostałam źle potraktowana itd). ale jak długo można czekać, w końcu i tak dojdzie do tego. w ogóle nie mam pojęcia jak to ma wyglądać, od czego mam zacząć, co mam robić:( on oczywiście o niczym nie wie, że jestem jeszcze dziewicą i mam nadzieję że nigdy się nie dowie. doradźcie coś, na co mam szczególnie uważać żeby wyszło naturalnie, żebym się nie ośmieszyła. na początek mam mu zrobić loda (tego też jeszcze z nikim nie próbowałam, ale myślę że to nie jest trudne, wystarczy possać itp). gorszej co dalej. mam mu masować penisa czy czekać aż we mnie wejdzie? całe szczęście nie będziemy gumek używać, bo zaczęłam brać tabletki. powiedzcie mi jeszcze co mam robić gdy będzie we mnie, mam dotykać penisa i jajeczka? faceci to lubią? pojękiwać też mam czy lepiej nie? kolejna sprawa to co z finałem. nie wiem czy będzie kończył we mnie i to mnie właśnie przeraża najbardziej, bo nie wiem jak się mam zachować, wyjąć penisa i pozwolić żeby skończył w ustach albo na piersiach np? czy mam czekać aż sam zrobi co uważa? pewnie będę się strasznie stresować. wezmę coś na uspokojenie żeby się nie domyślił. wiele jeszcze jest niewiadomych jak to ma wyglądać, dlatego jestem przerażona, nic się tu nie da przewidzieć chyba. ale każde porady będą dla mnie bardzo cenne. może dodam że on jest doświadczony w seksie, miał kilka partnerek do tej pory , z tego co mi wiadomo.

Gość ukrywam się z tym
przepraszam. żadne ustalenia. powinno być '?' na końcu. pytałam czy mam od tego zacząć

Gość Solcuto
Dziewczyno żal mi Ciebie..jesteśmy JUŻ 3 miesiące i dopiero będziemy uprawiać seks..faktycznie niesamowity staż w związku to aż dziwne że nie pieprzylas się z nim już na drugim spotkaniu..jesteś żałosna

jak to od czego masz zaczac? dziewczyno seks uprawia sie razem, nie ma okreslonego schematu ze najpierw ja to, potem ty tamto, zreszta zastanow sie czy naprawde chcesz sie oddac temu kolesiowi, bo widze ze masz opory. gdyby7s mu ufala, nie mialabys problemu zeby mu powiedziec ze jestes dziewica.

Gość NAUCZCIE SIĘ WRESZCIE
a dlaczego nie chcesz by wiedział że jesteś dziewicą?

Gość 123wax
Rozbierz się, połóż się na wznak, rozłóż szeroko nogi. Powiedz do niego "zerżnij mnie jak burą sukę". Od cała filozofia.

Gość ukrywam się z tym
uważasz że za wcześnie? przecież tyle się słyszy o seksie na 2-3 randce itp. uważam iż to że doświadczony facet ok 30 czekał na seks 3 miesiące to nawet pewnego rodzaju poświęcenie. przecież faceci mają takie potrzeby co tu ukrywać. dlatego chcę już to z nim zrobić. kocham go i chcę z nim być, dlatego takie teksty są nie na miejscu. nie zależy mi tylko na bzykaniu jak to określasz

Gość ukrywam się z tym
czy pieprzeniu

Gość 38 latek
zanim to zrobisz zastanow sie 5 razy czy to odpowiedni gosc.Nigdy nie ukrywaj tego ze jestes dziewica,to nie jest wstyd.To jest zaszczyt dla mezczyzny,a dla Ciebie chwila ktora zapamietasz do konca zycia.

mysle, ze to nie facet dla ciebie i chcesz mu sie oddac, tylko dlatego ze biedny ma potrzeby. nie ufasz mu i obawiasz sie. tylko nie pisz, ze nie mam racji.

Gość jesli mam byc szczery to
na bank się kapnie, że jesteś dziewicą. Nie zawsze pojawia się ból czy krwawienie, ale facet jest w stanie rozpoznać czy kiedykolwiek z kimś uprawiałaś seks....

Gość ukrywam się z tym
chyba się nie rozumiemy. przecież on mnie nie zmusza do tego. to ja czuję że jestem mu coś winna, że on czekał tyle czasu.

Gość kundra
ciesz sie z e ktos ci zdejmie błone

Gość kundra
bo wedlug Kk umarcie jesli sie nie ejst mezatka jako dziewica-to obowiązek

Gość ukrywam się z tym
to najwyżej się dowie.może nawet mnie zostawi:( po co teraz myśleć o najgorszym. nie chcę po prostu do tego dopuścić, dlatego pytam co mam robić.

Gość NIE SŁUCHAJ TYCH DEBILI :P
Dałaś dobry schemat tego wszystkiego, ale w czasie seksu nie może być żadnego spięcia. Po prostu to wszystko wyjdzie naturalnie. Możesz sobie poczytać w internecie jak się robi loda itp. Ale przed seksem jakaś romantyczna kolacja, oglądanie filmu, światło świec, masaż z użyciem olejka itp.

Gość ukrywam się z tym
może powinnam iść na zabieg usunięcia błony. kiedyś czytałam o tym. tylko nie mam pojęcia gdzie się takie zabiegi wykonuje czy to zwykły ginekolog robi czy jakiś chirurg plastyk

Gość NIE SŁUCHAJ TYCH DEBILI :P
I pierwszy seks z nowym partnerem zawsze jest trochę krępujący, bo się dopiero poznajecie. Nawet jeżeli oboje macie doświadczenie to i tak ten pierwszy raz służy poznaniu i z każdym kolejnym razem będzie coraz lepiej.

Gość oc pl
Do glupiego KINDERN - pocaluj mnie w odbyt wtedy kiedy sram!! Ale glupie rady.

Gość Solcuto
Jeżeli facetowi zależy to porozmawia o tym z Tobą faktycznie potworne poświęcenie-czekanie na seks z dziewczyna aż 3miesiące..jestem rok młodszy od Ciebie jestem prawiczkiem i uważam że najpiękniejszym prezentem jeśt oddanie siebie tej jedynej osobie'a nie chłopakowi którego tak naprawdę wogle nie znasz-bo co można się o nim dowiedzieć przez 3miesiące?nie szkoda Ci tego skarbu jakim jeśt Twoje dziewictwo dla kolesia dla którego będziesz kolejna zaliczona laską?

Gość Hieh iheisheihe
Przebij błonę wibratorem, jak Ci tak bardzo na tym zależy.

Gość ukrywam się z tym
z tym masażem fajny pomysł:) czekam właśnie na takie rady i propozycje. w końcu wypowiedział się ktoś normalny a nie jakiś małolat :D

Gość ukrywam się z tym
dzięki za poradę, ale nie będę sobie wpychać jakiegoś plastiku czy silikonu czy z czego to jest:P zresztą jestem ciasna z tego co mi wiadomo więc mogłabym sobie krzywdę zrobić

Gość kundra
czekanie zeby to ksiaze z bajki przebił blon emoze skutkowac tym ze blon a zostanie dozywotnio

Gość KDSJSP;KSO
Ja mam 26 lat i też jestem w takiej sytuacji spotykam sie z facetem 30 letnim i jesli dojdzie do czegoś też mu nie zmaierzam mówić

Gość kundra
trza wypiąc zad i przyjąc wsad błona wsio i hhoh

nic nie jestes mu winna!!! oprzytomnij kobieto, skad w tobie tyle kompleksow? laskawy ksiaze sie spotyka juz 3 miesiace, wiec za to musisz mu sie oddac,,, poczytaj sama siebie i szanuj sie, gdyby byl to facet ktory cie kocha i przy ktorym czujesz sie bezpiecznie, nie mialabys takich dylematow. bedziesz zalowac, wspomnisz moje slowa 🖐️

Gość oc pl
Bedzie dobrze. Za bardzo sie martwisz.

Gość kundra
jak jest chetny do defloracji to trza korzystac- turaz byl topik ze -autorka pisala z ejej znajoma 25letnia dzieiwca zrobila to z facetem poznanym na disco poszli w ustronne miejsce