Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukrywam się z tym

nie uprawiałam jeszcze seksu a teraz..

Polecane posty

Gość Monikaaaaaaaaaaaaa
też mam 24 lata ,ale miałam już nie jednego w łozku. Jak robiłam to pierwszy raz to się nie zastanawialam jak mam się zachowywać tak jak to piszesz... ważne zeby to było naturalne zachowanie, nie musisz super robic loda itd . daj facetowi troche tym pokierować a Ty tylko badz w miare wyluzowana , nie przestraszona i podniecona i bedzie ok ;) jak bierzesz tabl to moze skonczyc w Tobie chyba ,ze bedzie chciał wyjsć to on to sam zrobi. Powodzenia:P

Gość Monikaaaaaaaaaaaaa
a ,ze jestes dziewica mu nie mow moim zdaniem. szzczerosc nie zawsze poplaca ,a nie oszukujmy o ile w wieku 17 , 18 lat dziewictwo jest jeszcze czymś normalnym ( ja straciłam jak miałam 18) to w wieku 24 lat troche to dziwne... blonki można sie pozbyc samemu ,a wiele kobiet po inicjacji nie jest jakaś super w łożku wiec wyzluzuj nie skapnie sie o ile nie bedzie blonki:P

monika - niezbyt dobrze o tobie swiadczy to co piszesz, wiec badz tak laskawa nie dawac "dobrych rad" normalnej dzieczynie :O

Gość 123wax
K#rwa, ludzie przecież to prowokacja. No chyba ze laska jest walnięta w czerep. Normalna kobieta nie wstydzi się swojego dziewictwa.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaa
Co nie zbyt o mnie świadczy? :) chyba normalne ,ze wieku 24 lat juz mam jakieś doswiadczenie... a miłość milościa i szczerosc szczeroscia ,ale po co ma mu mowic o swoim dziewictwie? ja osobiscie na miejscu tego faceta bym pomyslala ze cos z nia jest nie tak bo sorry ,ale 24 lata to dorosła kobieta ,a nie nastolatka

Gość laleczka106
wiesz moim zdaniem to nie będzież miała czasu na pojękiwanie itd. Mój pierwszy raz tak mnie bolał że myślałam że zaraz umrę miałam wrażenie że coś za dużego chce wejść do czegoś o wiele za małego Eh co za ból:( ciebie nie koniecznie musi boleć naszczęście drugi raz nie bolał mnie wcale. I teraz bardzo lubie seks Bo napoczątku jak już się zaczniesz kochać to będzież chciała tak cały czas :) powinnaś mu powiedzieć że Jesteś dziewica! Bo i tak na bank się kapnie! Powinien się z tego cieszyć a jeśli nie to jest frajerem i nie oddawaj mu się Bo na to nie zasługuje to dla niego powinien być zaszczyt że będzież tylko jego

nie jakies doswiadczenia, tylko niejednego w lozku. widze ze mianowalas sie wyznacznikiem wieku, kiedy jeszcze wypada miec cnote, a kiedy juz nie. jestes plytka, ale to powszechne u rozwiazlych panienek :D

Gość je też jak stracilam dziewictw
to nie mowilam o tym mojemu facetowi- mialam wtedy 17 lat. a blone dziewicza straciłam pare lat wczesniej przez przypadek

Gość je też jak stracilam dziewictw
i nie bolalo mnie jakos szczegolnie

Gość tez mam 24 lata
i tez jestem dziewicą. jak mój sie dowiedzial, to ucieszyl sie i pytał jak taka laska jak ja sie tak długo uchowała :D oczywiscie obydwoje zdajemy sobie sprawe ze na poczatku szału nie bedzie bo nie mam doswiadczenia. powiedz mu, bo facet sie albo i tak sie domysli albo stwierdzi ze jestes kiepska w lozku i rozwazy dalszy związek

Gość Esma150000
chyab żartujesz , ze ktos ci uwierzy , ze jestes dziewica :( hahahhaha

Gość a o co chcesz ją zapytać ?
z dziewicami można zrobić wszystko :D:D:D:D