Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodamama25

Muszę szybko podjąć decyzję

Polecane posty

mam do wyboru 2 opcje: 1. łóżeczko Drwex z szufladą i 2 kompletami pościeli za 300 zł 2. łóżeczko Gluck (czy jakoś tak) z szufladą 3 kompletami pościeli, mata edukacyjną, pościelami do wózka, przescieradłami, pokrowcami i zabawkami za 500 zł muszę sie zdecydować do jutra. W sumie kusi to za 500 bo jest więcej duperelek ale czy faktycznie potrzebuje aż 3 komplety poscieli....a najgorsze jest to ze łóżeczko z opcji 2 jest bardzo ładne i pościel z opcji 1 bardziej mi sie podoba a nikt nie chce rozdzielić:( mąż sie wypiął i powiedział ze mam sama decydowac:(

choć opcja za 500zł jest atrakcyjniejsza, ja miałam 3komplety pościeli, bo to albo ulał, albo z pieluszki wyleciało

Gość SamaJa2
2 lepiej wygląda

To drugie chyba ładniejsze ale jakbym miała kupować używane to materacyk bym i tak nowy kupiła. W tym drugim faktycznie więcej bajerów. Ale pościel nie jest taka droga, ja kupiłam 5 elementów za 70 zł 9 wkłady, poszewki i ochraniacz a same poszewki to koło 30 zł) No i ważne że szuflada, ja też tylko z szufladą szukałam :) Bardzo praktyczna

Gość ojtam ojtam
a myślałaś nad turystycznym? raz że ładniejsze, dwa bezpieczniejsze, trzy mobilne - wg mnie 3 komplety pościeli zbędne, noworodek nie potrzebuje poduszki ani kołdry - grubo po roczku zaczęłam używać - wcześniej rożek albo śpiworek, poduszka jak już to klin więc tyle pościeli zbędne - bo po roczku to już lepiej kupić większą 135 na 100 - w baldachimie tylko kurz się zbiera.. a mata ta ze zdjęcia to za grosze kupisz na allegro taką używaną albo i lepszą - materacyki kokos gryka odchodzą do przeszłości - śmierdzą, pleśnieją i cholera wie co mają tak w środku; już od jakiegoś czasu piszą że już lepsza pianka a najlepszy lateks ale najdroższy - moja rada - nie decyduj się tylko przemyśl jeszcze co ci tak naprawde potrzeba bo większość do zbędne bajery..