Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magcola

Sposob na odzyskanie ladnej cery

Polecane posty

Gość magcola

Witajcie Dziewczyny Kazda z nas chce pieknie i zdrowo wygladac. Jezeli odpowiednio wczesniej nie zadbamy o swoj wyglad to pozniej jestesmy skazane na drogie zabiegi typu ostrzykiwanie. Niekorzystne czynniki dzisiejszego swiata typu zanieczyszczenie srodowiska, konserwanty w jedzeniu, stres, brak czasu na relaks no i oczywiscie palenie papierosow powoduja, ze szybciej sie starzejemy. Kolorowe reklamy kosmetykow z pieknymi gwiazdami obiecuja nam cuda . My wydajemy pieniadze ale efektow nie widac. Jest sposob, zeby pomoc swojej urodzie za nieduze pieniadze. Jezeli , ktoras z Was chce poznac moja recepte na piekna i zdrowa skore, pozbawiona zmarszczek, tradziku, przebarwien itp. Prosze podac swoj e-mail lub inne namiary a ja powiem co stosowac. Poniewaz nie mozna reklamowac tu zadnych produktow nie moge zdradzic nic wiecej. zainteresowane prosze o namiary.

Gość magcola
Juz do Ciebie pisze Aniu

Gość magcola
Juz wyslalam wiadomosc Aniu

Gość eeeeeeee????????
Jakby to działało i było legalne to byś napisała jasno i prosto z mostu! :o

Gość magcola
Moge napisac ale nie wiem czy mozna tu podawac nazwe produktu.

Gość magcola
Ok to powiem Polecam wszystkim kolagen naturalny. Systematycznie uzywany czyni cuda. Doskonale wplywa na kondycje skory, wlosow, paznokci a zazywany doustnie w postaci kapsulek dobrze wplywa rowniez na narzady wewnetrzne. Nie chce sie tu rozpisywac bo nie wiem czy ktos jest tym zainteresowany ale jezeli sa takie osoby to poprosze o e- maila to wysle wiecej informacji i chetnie odpowiem na pytania.

Gość Jaaaaaa27777777
wcale nie działa! Brałam kilka miesięcy, a efektów nie było.

Gość magcola
A ktory produkt stosowalas?

Gość Jaaaaaa27777777
Noble health

Gość magcola
Nie chce Cie namawiac jesli masz zle doswiadczenie. Nie wiem co jest w kolagenie firmy, ktora stosowalas i czy osoba, ktora Ci go sprzedala poinformowala Cie jak nalezy go stosowac. ja uzywam kolagen firmy colway. W tym przypadku wraz z produktem przychodzi instrukcja jak go stosowac. Obowiazkiem osoby, ktora sprzedaje produkt jest poinformowanie konsumenta jak dziala produkt i jak go aplikowac. Dla mnie niezadowolony klient bylby porazka. wiadomo na wszystko trzeba czasu ale skoro piszesz, ze stosowalas kolagen rok i nie zauwazylas efektu to cos jest nie tak. Nie wiem jakie byly twoje oczekiwania bo cudow nie ma. Zaden specyfik aplikowany na skore nie zlikwiduje calkowicie zmarszczek mimicznych. Owszem moze je splycic, uelastycznic skore, rozjasnic plamy... Ja zauwazylam, ze moja skora po kolagenie jest jakby grubsza, jedrniejsza i lepiej nawilzona. Jakbys chciala dac kolagenowi jeszcze jedna szanse to daj mi namiary na siebie a chetnie odpowiem na pytania, doradze, ktory produkt bedzie najbardzie optymalny do Twoich potrzeb i przede wszystkim poinstruuje Cie jak go stosowac. Pozdrowienia