Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atramixes__

piesc mnie o tak..

Polecane posty

Gość niejaki steen
atramixes - okazalas sie dziewucha starsza, co tym bardziej zbiera na ''wymiociki ''

Gość niejaki steen
'' WYMIOTUNIE '' przepraszam :D

Gość atramixes__
Oczywiscie ze starsza, co sie wiaze tez z doswiadczeniem..nie slyszales ze kobiety sa jak wino :)

Gość niejaki steen
atramixes -ciebie to stwierdzenie nie obejmuje :( wybacz

Gość ewa__]
ale na ciupciane!

Gość szybki45
No to ja to przetłumaczę na język dla dorosłych: leżę w łóżku... założyłam przejrzyste majtki, przez które widać równo przystrzyżony paseczek mam też na sobie jedwabną koszulkę, która wcele nie przeszkadza widzieć moich twardych i sterczących sutków... dotykam wnętrza moich ud i przesuwam dłonie w górę... moja cipka jest już tak gorąca i mokra, że przez majtki widać pierwsz plamy wilgoci... chcę dziś czegoś ostrego i mocnego... rozkladam szeroko nogi... moje ręce masują każdą fałdę i co chwila wchodzą do środka... a moja wilgotna jaskinia chce i tak, żeby ktoś zbadał ją głębiej... Odwracam się i wypinam tyłek... wsadziłam już wszystki palce do cipki i mocno masuję górną ścianę... chcę, żebyś zlał mnie potyłku... tak! mocniej! niech się zaczerwieni cały... ściskasz moje piersi i je ugniatasz... a po chwili uspokajasz się i je delikatnie liżesz... język zjeżdża ci do mojego pępka... z achiwlę całusz moją szyję tuż pod włosami... wyjmujesz moją dłoń i teraz twoja zajmuje jej miejsce... czuję jak w między złożonym palcami masz coraz więcej wilgoci... ugryź moje sutki!... zlej mnie!.. zgwałć mnie!...

Gość ewa__]
no teraz cos mozna zrozumiec z tego tekstu!

Gość niejaki steen
A gdzie szyja piersci ? kiepscitko mizerniutko ;)

Gość szybki45
Mówiłem, że nie znam techniki "szyja pierścii". Nie będę przecież pisał o czymś czego nie widziałem...

Gość atramixes__
Z tym gwaltem przegioles :D nie lepie j by brzmialo fuck me baby :P

Gość niejaki steen
no teraz to juz ''PRZEGIOLAS '' autorko ide po wafelunia z czekoladunia

Gość niejaki steen
szybki45 trzeba sie doedukowac czyli :)

Gość niejaki steen
oh yeah- majtunie sa na posladuniach :) , nie ma to tamto

Gość szybki45
No to zamiast "Zgwałć mnie!" niech będzie "Zbrukaj mnie! Oblej mi cycki spermą! Zrób tak, żebym nie mogła usiąść na dupie przez trzy dni!"

Gość niejaki steen
ojjj dupunia bedzie bolala atramixunie !! :D siąść się nie da

Gość ha ha ha ha ha
a postękusiałas przy tym ?

Gość atramixes__
hehe..a wy dalej przezywacie majtunie...i szyja piersi.. :Djak dzieci :P a jestem ciekawa czy kiedykolwiek ktoraz z was powiedziala swojemu facetowi jak ma ja piescic.. :D:D szybki45 zbyt pmyslowy to nie jestes :P

Gość niejaki steen
idę mili moi , bylo wspaniale , ze tak powiem :) ... powrócę za godznunię

Gość atramixes__
temat tabu!!! :D

Gość szybki45
No cóż, jestem dość pomysłowy, ale moje nie wszystkie moje pomysły mogą być publikowane przed godziną 23. Większość nie może. I to fakt, że większośc kobiet nie wie jak mówić facetom co mają z nimi robić. Zwykle nie znajdują słów a czasem się wstydzą, ze to co powiedzą jest zbyt "ostre". Więc uczmy się.

No napewno nie mowie do mojego: wypiesc moja cipunie :D Bo by parsknal smiechem :D Wole uzywac ostrzejszych zwrotow typu: zerznij mnie dzisiaj analnie, obciagne Ci, wloz mi wibrator tu czy tam, przy obciaganiu przytrzymaj mi glowe przy fiucie, nawet gdybym tego nie chciala :D

Gość atramixes__
Pracuje u nas w biurze jeden mezczyszna..i ma w sobie to cos..co przyciaga kobiety .Zeby bylo zabawniej dali mu biorko na przeciwko mojego.Zerkalam zsobie czasem zzakompa,i pech musialam trafiac na jego wzrok.. ktory sprawial ze ciarki dostawalam . Flirtowalismy ze soba przez kilka dni... do czasu kiedy weszlam do windy o in tam byl. Nie chcialam patrzec w jego oczy.. bo sie balam.. zatrzymal winde.. podszedl do nie..zdzieralismy ciuchy z siebie...sex..sex..szybki i dziki..kiedy spojrzalam w koncu w je3go oczy..wszystkopeklo..niemioglam oderwc zwroku ..i to byl najwikeszy bladjaski popelnilam.....

Gość niejaki steen
jedno jest pewne atramixes ... czytać sie ciebie nie da , nie to żeby po złości- bo nie

Gość niejaki steen
zastanawiający jest w fakt - w jakim ty niby firmie pracujesz , skoro "" biorko '' potrafisz w tak zaskakujacy sposob napisac .. i nie tylko .. mała oszukiwinistko ;)

Gość zyrandol z odwlokiem
hahahahhaha kabaret normalnie