Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkatotalna

wygral rozum, serce krwawi

Polecane posty

Gość zalamkatotalna

Historia jakich wiele.Przypadkowe poznanie się, spędzanie ze sobą tyle czasu na ile było to możliwe.Staly kontakt i tak ponad miesiąc życia jak w bajce.Nikt nigdy mnie tak dobrze nie traktował, nikt nigdy się tak nie interesował, nikt nigdy nie dal tyle ciepła i czułości.Dotarło do mnie ze nigdy nie będziemy naprawdę razem On nigdy jej nie zostawi a w tym wszystkim jeszcze dziecko które kocha nad życie.Chciał być blisko szukał pracy w moim mieście tylko po co?prędzej czy później jedno z nas i tak by wróciło do normalnego życia a potem jeszcze większy ból by był.Ciężko mi bardzo ale tak musi być...:(

Gość Miła Milena
Dziwka z Ciebie.

Gość zalamkatotalna
nazywaj sobie mnie jak chcesz czasami w życiu tak się zdarza ze po prostu dwie osoby się spotykają i rodzi się to coś nie zrozumie tego ten który nigdy tego nie przeżył...kiedyś myślałam tak jak Ty potępiałam takie zachowanie zarówno kobiet jak i mężczyzn a dziś po prostu rozumie

Gość Miła Dorota
Jesteś zwykłym gównem. Szmatą w którą każdy może się spuszczać...

Gość zalamkatotalna
dobra, a teraz zmiana tematu. kto pomoże mi z biologii, bo mam klasówkę w poniedziałek?

Gość zalamkatotalna
nie oceniaj kogoś kogo nie znasz takim zachowaniem pokazujesz jaki z Ciebie pustak...

Gość zalamkatotalna
no tak podszywie tylko ze ja już od dawna do szkoły nie chodzę jestem kilka szczebli wyżej swoja droga biologia to był mój ulubiony przedmiot w szkole...

Miesiąc to nie wieczność. A ten związek poraniłby wasz wszystkich. Dziękuj Bogu, że tak sie skończyło.

Gość zalamkatotalna
według Ciebie dlaczego jestem idiotka? gdy się poznaliśmy żadne nic nie obiecywało drogiej stronie a raczej umówiliśmy się ze to tylko zabawa a ze weszły w to uczucia to trudno...Według mnie to naprawdę wartościowy facet i szkoda mi go bo wiem ze nie układa się mu w życiu mimo to nigdy na nią złego słowa nie powiedział a nawet po prostu stara się ja zrozumieć lecz chyba mu to nie wychodzi

Gość zalamkatotalna
jestem kilka szczebli wyżej :D :D :D :D :D no no! szacun :) i na kafe wylewasz swoje żale - kilkoszczeblowawyżej panienko :D

Gość zalamkatotalna
czasami myślę ze lepiej by było gdyby mnie wyruchał ze dwa razy i kazał spierdalać było by prościej tak to ja cierpię dodatkowo wiem tez ze on cierpi wiec mi jeszcze gorzej

Gość zalamkatotalna
to ze nie chodzę już do szkoły a mam dobra prace gdzie zresztą bardzo dobrze zarabiam nie znaczy ze nie mogę wejść na kafe

Gość tryhuh
Ja tez jestem wyzej, szkole gimnazjalna i liceum juz skonczylam wiec co sie oburzasz debilu? I dokladnie, nigdy nie wiadomo w kim sie zakochamy, nawet bedac w szczesliwym zwiazku nadal jestesmy narazenie na "strzałę Amora" sama tak mialam i musialam wybrac

Gość zalamkatotalna
jeśli możesz opisz jak to było u Ciebie

Gość hfhfhgfh
no ale popatrz na niego z boku, obiektywnie.. totalny dupek, oszukuje żone, kręci, kłamie, do tego chce wykorzystywać druga nie dając jej nic w zamian czy taki typ jest atrakcyjny? facet bez zasad, kłamczuch, niedojrzały emocjonalnie

Gość wiecejwiem.
skacz pierdolic jak polamana. jestes dziwka i tyle w tym temacie

Gość zalamkatotalna
,,czasami myślę ze lepiej by było gdyby mnie wyruchał ze dwa razy i kazał spie**alać było by prościej ...... Wyruchał mnie jednak 4 razy i nie jest to proste dlatego.😭

Gość zalamkatotalna
W sumie to wiedzialam ,ze zachowuje sie jak dzifka ,ale wmawialam sobie,ze to prawdziwe LOVE.

Gość zmieniam temat
To ja autorka,zmieniam temat topiku. WYGRAL ROZUM , CIPA KRWAWI.

Gość zalamkatotalna
on ze mną od samego początku był szczery a ze z nią nie to chyba świadczy o tym ze coś miedzy nimi nie tak.co otrzymałam w zamian?ciepło,zrozumienie,milo spędzony czas

Gość zoooooooop
to swiadczy o tym,ze on lubi pieprzyc na boku..!!!

Gość mela2223
..,,ciepło,zrozumienie,milo spędzony czas '' Autorko dostawalas to w zamian za uslugi seksualne. On kocha zone i dziecko. Pieprzenie na boku to byla dla niego chwilowa rozrywka. Zapomnij.

Gość kuuuuuurwa
Dobrze ci tak. Kurestwo ma swoja cene.:D

Gość mela2223
Nie zgadzasz sie z tym,bo ci to nie pasuje,to twojej wizji rzeczywistosci. Zdradzal zone-kurwiarz i tyle. Zony nie zostawi,bo ja kocha i tyle.:-P

no tak ale weźmy pod uwagę to ze ja tez z tego miałam korzyści super seks...dziecko kocha jestem tego pewna a ja nie wiem w każdym bądź razie jest bardzo zimny w stosunku do niej

Gość mela2223
Na 100% ja tez pieprzy :D Oni tak juz maja. skad wiesz,ze jest zimny dla zony ?Tak mowil ? :D

Gość maj fer lejdi
faceci niechętnie zostawiają żony - powinnaś to wiedzieć mając lat wiele i kilka szczebli............................................ :) :) :)