Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euuuuivddd

Co to znaczy wyzywający ubiór ?? Jak się ubrac by wyglądać wyzywająco ??

Polecane posty

Gość euuuuivddd

Kto mi powie ? Buty na b.wysokim obcasie, gole nogi, miniówka, i cyc na wierzchu to wiadomo... Co jest dla was oznaką wyzywającego stroju??

Gość Polak ktorego poznalam
za krotka spodnica i za duzy dekolt to w moim slowniku wyzywajacy ubior

Gość euuuuivddd
a czy facet tez mowie byc ubrany wyzywająco ? bo nie widziałam takiego

Gość 00000000012 21
wyzywająco ubrany facet? pierwsze słysze :D

Gość Polak ktorego poznalam
nie ma czegos takiego.. przeciez nie powiesz o facecie idacym bez koszulki ze jest wyzywajacy, o kolesi w za kusych czy krotkich spodniach raczej powiesz ze jest smieszny a nie wyzywajacy

Gość ja jaja wiem
wyzywająco ubramego faceta widziałam dwa razy w zyciu: - pierwszy był w klubie, specjalnie zalozyl rozpinaną koszule tak by mu bylo widac jego napakowaną klate, potem oczywiscie dziewuszki rozpiely reszte zeby pomacać brzuch, żenada - drugi szedł latem ulicą, podobny typ ''miesniak'' w bialek koszulce na ramiączkach, wszystko po to by pokazac bicepsy, do tego okularki ray bany i pelen lans, co trzecia osoba za nim sie ogladala, takze faceci , miał rece jak moje udo :D U kobiet to wiadomo : mini, duzy dekolt, wystający brzuch albo dluzsza spodniczka szpilki opalone nogi na solarce i wielgachny dekolt tak ze widac cycki. Zimą przeswitujące legginsy tak ze widac wszystko, lącznie z majtkami ( lub ich brakiem) albo skorzane czarne spodnie, kozaki na obcasie, krwistoczerwona bluzka , ostry makijaz lub dodatki ''z panterki'' , blond lub czarne włosty i mamy wygląd tirówy

Gość ja jaja wiem
ad 1 , do klubu wszedl juz z czesciowo rozpieta koszulą by wszystko bylo widac :D 🖐️

Gość ytyhrthhn
co co chcesz sie ubrac wyzywajaco?

Gość euuuuivddd
Tak :P tzn chce sprobowac zobaczyc jaka bedzie reakacja otoczenia, nigdy sie tak nie ubierałam, wygladam raczej szaro i buro, w ogole niczym sie nie wyrozniam, nie wygladam ani seksownie ani kobieco. Raczej przypominam ortodoksyjną katoliczke :D nie ma mi kto doradzic wiec nosze niewidoczne ciuchy. Nie chce przesadzić i osiagnac wygladu wlasnie tirówy