Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość więdnąca pelargonia

Mój facet ze mna nie sypia...

Polecane posty

Gość więdnąca pelargonia

Witam, Mam 25 lat, jestem bardzo atrakcyjna, a w związku 3 lata. Kochamy się raz na 2 miesiące bo on ciągle jest zmęczony. Zaczęłam już myśleć,że to ze mną jest coś nie tak, ale widzę zainteresowanie innych mężczyzn. Ciągle liczę na to, że on się zmieni ale od roku nadal żadnej poprawy, myślałam o zdradzie ale przecież to nie rozwiąże tego problemu. Kocham go i nie wiem co robić, dlaczego nie ma ochoty na sex ?

Gość no i co z tego*
Ja tam rypie się praktycznie codziennie. Taki temperament. A jak źle dobierzesz się temperamentem z partnerem to niestety, ale klops. Sam i czysta prawda 🖐️

Gość więdnąca pelargonia
jak w takim razie zachęcic faceta do seksu??..A może jest gejem? Chociaż jestesmy razem juz 3 lata, chyba zauwazylabym cos..

Gość więdnąca pelargonia
mógłbys juz przestac sie rypac i mi odpisac?????????

a czy w czasie kiedy nie rucha się z Tobą rucha facetów? równie dobrze może ruchać inne dziewczyny czemu z nim nie porozmawiasz aby rozwiać wątpliwości

Gość więdnąca pelargonia
rozmawialam z nim na ten temat.twierdzi, ze mnie nie zdradza i raczje jest to malo prawdopodobne (siedzi caly czas w pracy). Twierdzi, ze jest zmeczony i zestresowany :(

Gość klucha20
ja mam to samo z moim :o no on moglby raz na dwa tygodnie albo i rzadziej, zawsze sa przez to awantury, bo ja nie rozumiem tego, dla mnie kilka razy w tygodniu to minimum takie mam potrzeby. wszystko byloby ok gdyby on od zawsze tak mial, ale kiedys to robilismy to po kilka razy dziennie praktycznie codziennie. jestesmy 5 lat ze soba prawie od roku w sumie mieszkamy razem, zawsze mial wysokie libido, a od pol roku - masakra, nie wiem co myslec, tez twierdzi, ze zmeczony, ze ma zmartwienia, ale moim zdaniem to wymowki i co najgorsze, sam sobie to robi czasem, przyznal sie, czemu nie przyjdzie do mnie kiedy ja zawsze tego chce i moglabym go popiescic, bo tu juz nie chodzi o sam seks, ale o wszystko, wydaje mi sie, ze nie jest juz mna zainteresowany, ze mu sie znudzilam :( zdradzic raczej nie zdradza, ale reki nie dam sobie uciac.

Gość klucha20
mam, ale to mnie nie kreci, ja potrzebuje jego, a nie sztucznego.

Gość więdnąca pelargonia
Myslisz ze zdrada i jednorazowe zaspokojenie cos zmieni? zastanawiam sie nad tym czy to nie pozwoliloby mi w koncu od niego odejsc. Do tej pory brakuje mi jakos sily woli...

Gość klucha20
ja tez mojego kocham i chyba nie potrafilabym go zdradzic, ale jak dalej tak bedzie to pewnie sie rozstaniemy, bo nie ma sensu sie meczyc w takim zwiazku. juz tyle razy z nim rozmawialam, zawsze mowi, ze bedzie lepiej , inaczej i nic :( jestem zdesperowana jakas i sfrustrowana juz.

Gość dodapieknamaurodaaa
eh to ja w takim razie dopiero teraz doceniam seks z moim facetem parę razy dziennie. Nie wiem jak można mniej. To bez sensu dla mnie :/

Gość klucha20
uciekam, wroce pozniej.

Gość więdnąca pelargonia
No wlasnie...ja zrywalam juz 3 razy i za kazdym razem wracalam bo on obiecywal, ze sie to zmieni. i nic...ile jestescie razem?

Gość klucha20
no w listopadzie bedzie 5 lat. kurcze, co sie stalo z tym czlowiekiem, ktorego poznalam.