Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocena ludnosci.,,

Większość młodych facetów jest zniewieściałych, wyglądają jak kobiety !!!

Polecane posty

Gość ocena ludnosci.,,

Dziś tak sobie oglądalam ludzi, bylam caly dzien na miescie i faceci(chłopaki) w wieku 16-25 lat wyglądają BEZNADZIEJNIE, widzialam grupke 6 licealistow, tylko jeden z nich wygladal w miare normalnei i fajnie, reszta to jakies cioty :O rureczki obcisłe, jakies sweterki kardigany poldlugie wlosy a'la Justin Bieber , do ucha do oczu, chude toto , z daleka od tylu przypomina dziewczyne a nie faceta. Studenci to juz w ogole smiechu warte, ''modni'' a tak naprawde straszni, nie chcialabym takiego faceta :( juz wole jakiegos pakera Pudziana od takiego zniewiescialego, z charakteru pewnie podobni jak z wygladu. Moja opinie dotyczy Warszawy, w innych miastach (mniejszych) jak Lublin, Gdansk jest niestety podobnie. Koniec swiata męskiego bata. Sab but true 😭 i jak tu szukac mezczyzny zycia?

dokładnie, tak samo jest u mnie w liceum niektórzy chłopcy wyglądają bardziej kobieco od dziewczyn.... ;/ są idealni, włoski ułożone, rureczki, sweterki, wszystko dopasowane, nie mówię że źle że dbają o sobie, ale nie można też przesadzać w drugą stronę naprawdę mało jest tych normalnych

"tudenci to juz w ogole smiechu warte, ''modni'' a tak naprawde straszni, nie chcialabym takiego faceta " ciebie też zapewne nikt z nich by nie chciał więc obustronny gites . . . "Sab but true " Wątpię by ktoś tu rozumiał jidysz . . .

Gość redtertertretret
ja takich studencikow lubie, mniammmmm

Gość ocena ludnosci.,,
jestem debilką i nie umim pisać

Gość IMO12358
Killer - pindo! :classic_cool:

Gość ggggggggggrtgt
Emanujaca_lajtem -odezwał sie babsztyl który wyglada jak ruska dziwka , zabawne