Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam juz sily;... :(

jak wybrnąć z tej sytuacji..wiem jestem idiotką możecie mnie zjechać od góry do

Polecane posty

dołu... w skrócie dostałam mieszkanie (nie chciałam go, ale było typowe "ty niewdzięcznico bierz i dziękuj) , nie miałam z czego utrzymać, moja koleżanka ze studiów szukała pokoju...zaproponowałam jej. Mieszkamy razem około tydzień... a ja jużnie mam nerwów...byłam najszczęśliwszą osobą na świecie a teraz ciągle chce mi się wyć. Muszę czekać do czerwca...do lipca wtedy dopiero ona bedzie mogla sie wyprowadzic....

Gość Pogadać.
To może mniej czasu spędzaj w domu, chodź gdzieś do rodziny, znajomych? Jakoś wytrzymasz 🌻

Moja koleżanka też proponowała mi żebyśmy wynajmowały razem pokój...Jednak nie chciałam bo wiedziałam , że byśmy się tylko kłóciły i co gorsza zaczęły nawzajem obgadywać (wiadomo każda ma jakieś tam swoje nawyki , lepsze gorsze). Najlepiej mieszkać samej.Bezstresowo , bezproblemowo ;)

Oszalałaś??? Zapomnij , powiedz koleżance , że jest uciążliwa i nie możesz z nią mieszkać . Powiedz prawdę , być może pogniewa się na Ciebie , ale spokojnie będziesz "wciągać wiedzę" . Jeśli nie zrobisz tego ...nerwy Ci wysiądą i wpadniesz w doła jak Bolka staw:(

Gość assa tadarassa assa
Może wreszcie szanowna pani autorka zechce raczyć napisac coś więcej?

nie podpisalam umowy najmu, ale to moja kolezanka ze studiow, nie moge jej tak w polowie roku wyrzucic, w dodatku ten pokoj byl nie umeblowany, musiala kupic sobie meble ;( wpakowalam sie strasznie :(

wybaczcie, pisałam do kumpeli... żalę się ludziom jak jakaś opętana, ale dziękuję Wam za wsparcie 🌼 mogłabym teoretycznie bywać tam jak najmniej,ale boję się,że zdemoluje mi mieszkanie albo będzie spraszać koleżanki...

Gość qwefgrth
ale co ona robi takiego kurwa napisz cos wiecej

Nie rozumiem ! To Twoje mieszkanie , więc zrób z tym porządek Kobieto !! Umeblowała , zapłać za meble i jazda stamtąd . Jesli nie masz kasy poszukaj sobie zajęcia , zarób , spłacisz ją .

Gość assa tadarassa assa
albo lepiej zakończ ten drętwy temat - bo widać, że ci sie pisac nie chce