Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wazne gdzie mieszkam

Zachowanie bylego/co o tym mylicie?

Polecane posty

Dodal na fb aplikacje z gosciem z wozkiem sklepowym obladowanym piwem( on je uwielbia) i flaszka wina, rozmawia przez tel. ze swoja kobieta i sie jej pyta "a ty chcialas jedno winko?" Zrobil ze mnie alkoholiczke, fakt ze glownie w wekendy sie widzielismy i zawsze byl jakis alkohol, czy u mnie czy u niego, ale zeby tak sobie zakpic i jeszcze te usmieszki glupie ( ) Dorosly czlowiek, a taki niedojrzaly. Potem jego nowa kobieta zapytala pod spodem" Kochasz ja?" Po co to zrobil?

Gość wredniucha
źle zrozumiałaś - z obecnej swojej zrobił alkoholiczkę

"Nie rozumiemy problemu" BO TRZEBA URZYC WYOBRAZNI Jest aplikacja z tym gosciem, w dymku nad jego glowa jest napis " a ty chcialas jedno winko?" Czyli "pije" do mnie! Po co to w ogole dodal skoro jest z inna, gdyby mial klase to by tego nie zrobil, tak? Zwykly chuj z niego. A ta jego nowa jest teraz zazdrosna. A wy co o tym myslicie?

W swoim profilu. Dziwne jak o czyms mowie to kazdy rozumie...moze lepiej mi idzie mowa niz pismo

Gość Pesymistyczna
Też nie rozumiem tych Twoich wyimaginowanych problemów -.-

Gość ZA 12 MIN
ja tez nie do konca kapuje. chyba za bardzo nadinterpretujesz fakty imasz jakies kompleksy

To tak jak ja, bo jestescie kobietami:D Po prostu chcialam wiedziec o chuj mu chodzi? Skoro jest z inna, dlaczego wspomina ciagle o mnie? Niech mi da spokoj juz

Gość ZA 12 MIN
"A ta jego nowa jest teraz zazdrosna. " niby o co?:D serio, mysle ze masz jakis problem ze soba. Moge ci powiedziec jak ja to widze..Chcesz wiedziec?

Gość ZA 12 MIN
ale w ktoryum momencie o wspomina o tobie?? w zadnym zamiescil smieszne zdjecie, a reszte ty sobie dopowiedzialas powiem Ci wiecej, widzialam te aplikecje na moim fb, ktos tez dolaczyl wrzucil to zdjecie na twoja sciane czy jak? zostalas podciagnieta pod to zdjecie?>

W ktorym momencie wspomina o mnie? W tym ze pisze , ze kogos mu to przypomina i jest pierwsza litera mojego imienia, w gwiazdkach.

No nic to, przezylismy zarabiste chwile w oparach alkoholowych, ale to przykre ze tylko z tym mu sie kojarze;) Zycze mun szczescia z nowa:)

Gość kbgvdflbl
''Urzyc'' to wypadaloby slownika...

To "urzyc" tez mnie drazni, same buce tu pisza, ja nie wiem...;) szkoda ze nie mozna tutaj edytowac tekstu:D

Gość kbgvdflbl
Bede sie czepial bo kaleczenie jezyka ojczystego bardzo mnie razi