Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze jeszcze ktos doradzi?

DZIEWCZYNY CO SĄDZICIE O TAKICH BARDZO DŁUGICH WŁOSACH , FOTO

Polecane posty

Gość nigdy nie wiem co tu wpisać
Ja susząc włosy już ich nie prostuję, bo są idealnie proste, prostuję na drugi dzień po wstaniu z łóżka, bo są powywijane od poduszki, ale wtedy za to już nie myję i nie suszę. Nie niszczą się od prostownicy, mimo że mam jakąś tanią :P Niemal każda nowo poznana osoba pyta mnie czy prostuję, czy mam takie naturalne :) Moja rada, podetnij, delikatnie pocieniuj i kręć. Bo to też prawda, co ktoś napisał, przytłaczają Cię te włosy, może ze względu też na nieciekawe cięcie.

Gość dodapieknamaurodaaa
SUPER WŁOSY!!! bardzo Ładne!!

matko, nie ma większej WIOCHY niż naprostowane jak druty wlosy, to było hitem chyba 5 lat temu !!!!!!!!!!!! do tego jescze platynka na głowe i idzimey na miacho szukac chłopców w beemkach, żal;)

heheh, włosy mam proste z natury, więc wybacz, nie będę ich kręcić, bo proste to wiocha :D Poza tym, naturalnie proste, a proste od prostownicy to też różnica. Nawet jak prostuje, to nie robię tego do granic możliwosci, są po prostu naturalnie proste. Jak takich nie masz albo nie wiesz jak można modelować włosy, żeby były proste i naturalne, to już nie mój problem ;) Kolor inny niż blond do mnie nie pasuje, a mojemu chłopakowi do bmki też daleko :) twoja teoria się więc nie sprawdziła, niezmiernie mi przykro :(

Gość Wielkopolaneczkan
Też mam dlugie do pupy ale proste włoski . faktem jest że pielęgnacja ciężka rozczesywanie itp. też mi tak szybko rosną . właśnie ja lubie zaplatać francuzy, warkocze , robić kitke, koki .

Gość ada-09
ładne włosy :) no ale są falowane :D

Moja młodsza siostra natomiast prostuje właśnie tak włosy jak druty, tyle tylko, że ma ciemny brąz , ona już ze swoim kolorem wygląda ok? ;) porównując jej wyprasowane brązowe i moje naturalnie proste ale blond, moje wypadają o niebo lepiej i naturalniej mimo takiego koloru ;) proponuję wiec oduczyć się oceniać ludzi po kilku zdaniach bo Ci nie wychodzi ;)