Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lksjjjjjjjj

chcialabym zkims

Polecane posty

Gość lksjjjjjjjj

pogadac, nie daje rady, odkad sie to wydarzylo te wszystkie tygodnie wpedzaja mnie w stan depresji,czy moze ktos mi doradzicprosze..

Gość Monkk
Co się stało, chętnie Cię wysłucham :)

Gość srututujjj
zarzuć temat poklikamy:)

Gość lksjjjjjjjj
jest ktos jeszcze tutaj?

Gość lksjjjjjjjj
zerwalalm z chlopakiem wyprowadzilam sie od niego, mieszkam sama teraz,nie dawno po tym pojawil sie ktos wmoim zyciu, przyjaciel ktory moze mi dac to czego moj byly nie mogl, moj byly nie chcialmiec rodziny, slubu, bo jak on to mowi zaobraczkowanie sie to jak kupowanie sie nawzajem, a ten obecny z ktorym nie mam zadnych kontaktow fizycznych a znam go miesiac jest we mnie zakochany na zaboj i oferuje mi to o czym kazda kobieta marzy, a ja?........... zadurzam sie powoli wtym nowym facecie, uczucie rosnie, ale boje sie zraninia i tworze mur, zmoim bylym rozmawiam czasami przez neta, on nadal chce wrocic do mnie alenie chce mi dac tych rzeczy ktore ja chce w przyszlosci a jajakos nie wiem co czuje ... czuje cos do bylego jakasczastke czego i do nowego tez nie wiem co mamrobic...

Gość Monkk
Zerwij kontakt z tym który nie da Ci tego czego pragniesz, a z nową osobe trzymaj narazie na dystans, to dopiero początek, miesiąc to za krótko, jak kocha to zrozumie że potrzebujesz czasu. Myśl o sobie pamiętaj!

Gość lksjjjjjjjj
dodam ze ten nowy jest rozwodnikiem i ma dzieci ktore sa z zona, nie wiem czy dam rade to przeskoczyc,bo ja mimo juz swojego poznego wieku jestem jeszcze bez zadnego bagazu,

Gość lksjjjjjjjj
boje sie ze z drugiej strony ciezko mi bedzie w tym wieku znalesc kogos ktonie jest rozwodnikiem na przyklad,mam 29 lat wyjechalalm zagranice wpoznym wieku stalam sie karierowiczka,sama jak palec nim sie obejrzallam to juz ten czas tak zlecial ze dopiero teraz zaczelam myslec zeby ulozyc sobie zycie

Gość lksjjjjjjjj
wyjechalalm za granice jak bylam mlodziutka mialalm napisac sorki

Gość lksjjjjjjjj
dzieki Monk!

Gość lksjjjjjjjj
rozumiem ze mam bylego odrzucic, aco z tym nowym? ja mysllam ze zrobie sobie przerwe i pobede sama jakis czas ale nie chce zrezygnowac ztego nowego facetabo ma dobre serce i widze zemozemy miec jakas przyszlosc razem tylko musze zaleczyc rany..

Skoro los go postawil na Twojej drodze to ciesz sie tym, kiedys odrzucilam kilku wartosciowych ludzi, bo bylam zapracowana/nie bylam gotowa/blablabla i zalowalam jak jasna cholera. Mozesz narzucic wolniejsze tempo, nie musicie isc od razu przed oltarz

Gość lksjjjjjjjj
no masz racje, moze los mi go podrzucil na mojej drodze mial jakis cel w tym,dziekuje za rady teraz mi sie juz rozjasnilo