Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajomości!

KTO BYŁ PO DRUGIEJ STRONIE? - Tak oto kończą się internetowe

Polecane posty

Gość znajomości!

Opowiem Wam historie, pewnej internetowej znajomości. Pół roku temu przez internet poznałam mężczyzne, wymiana skypa, wymiana zdjęc i tak oto zaczeła sie moja przygoda z niewidzialną osobą. Wielokrotnie zapraszał mnie do głosowych rozmów, które czasem trwały godzinami, niestety nigdy nie włączył swojej kamery. Podczas rozmów był uprzejmy, dyplomatyczny i cierpliwy (z racji mojej kiepskiej znajomości języka angielskiego). Doskonale potrafił dostosowac sie do rozmówcy, czasem wydawało mi się, że mnie zna. Po pewnym czasie wyznał mi, że czasem myśli o mnie w sposób seksualny i tu zapaliła mi się lapmka, ale mówił o tym, tak delikatnie, że nie potrafiłam przerwac tej znajomości. Zaskoczyło mnie, że tak pozytywnie sie o mnie wyrażał. Twierdził, że coś go do mnie przyciąga, że uwialbia ze mną rozmawiac. Mówił o mojej atrakcyjności i to właśnie było najdziwniejsze, bo widział mnie tylko 3 sekundy w kamerze, plus jedno moje zdjęcie!!! Hmm...tak mnie zaintrygował, że zaczełam dopytywac o videorozmowe. Z początku tłumaczył sie, że jest zepsuta, potem że kiedys skorzysta z kamery znajomego... zwodził mnie tak 2 miesiace. W tym czasie zauwazyłam, że coraz rzadziej nawiązuje ze mną kontakt, ale jednocześnie zapewnia, że często o mnie myśli i żałuje, że tak daleko od siebie mieszkamy. Sprawdziłam jego zdjęcia okazało się, że częśc z nich jest w internecie i nie należą do niego. Ostatecznie postanowiłam mu o tym wszystkim powiedziec i prosic o wyjaśnienie. Na początku był zdziwiony - a po chwili bez uprzedzenia - rozłaczył sie ze mną i zablokował mnie na skypie!!! Po tym wszystkim, co mi mówił, po tak długotrwałej znajomości, zwyczajnie mnie usunął!!! I tak oto skończyła się moja przygoda z niewidzialnym "człowiekiem?". Zagadki kim był, pewnie nigdy nie rozwiąże

Gość Jechał na ręcznym
to i nie chciał kamery włączyć ;)

Gość ..piggy
hehe.. a ty mu uwierzyłaś we wszystko.. ehh

Gość fascynujące, doprawdy
💤 🖐️)))

Gość do..
a jak sprawdziłaś te jego foty, że nie są jego?