Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filipek123456

zerwać z kimś kogo kocham :(?

Polecane posty

Gość filipek123456

Witam jestem 2 lata z dziewczyną z którą niedawno zamieszkaliśmy razem , problem tkwi w tym ,że non stop gada ze swoim byłym na portalach społecznosciowych , telefonicznie i raz nawet byl w naszym mieszkaniu o czym akurat mi powiedziala ze przyjedzie pomóc jej rozebrać ściankę jak remontowaliśmy a ja byłem w pracy.Rozmawia z nim sporo ostatnia rozmowa wynosiła 2 h zazwyczaj usuwa spis połączen jednak tym razem wziałem ją z zaskoczenia bo przyjechalem godzine wczesniej z pracy(zamiast się ucieszyć była zdziwiona ,że już jestem).Nie wytrzymałem porozmawialismy szczerze przeprosiła powiedziała ,że rzeczywiście za dużo z nim gada a na drugi dzień znowu to samo:( Pozatym łasi się do każdego innego faceta rozmawia z nowo poznanymi osobami na studiach o swoich problemach życiowych o których nawet mi nie mówi. Dziewczyny powiedzcie mi czy to ze mną jest problem i powinienem sie leczyć z zazdrości czy rzeczywiście jest coś nie tak bo całą wine non stop zwalam na siebie i cierpie z dnia na dzien coraz bardziej :( nie chce zerwać i później tego żałować a nie mam z kim pogadać na ten temat postawcie sie w mojej sytuacji i doradźcie co ja mam robić :(

Gość xxxxxxxxxxxxx66666
z nowo poznanymi osobami na studiach o swoich problemach życiowych o których nawet mi nie mówi. -----a skad wiesz o czym z nimi rozmawia?

Gość kjhla
dziwną masz laske i tyle.

Gość kokoskaga
to z nią jest coś nie tak, a nie z tobą.