Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktosiaa

Chłopak

Polecane posty

Gość Ktosiaa

A więc sytuacja jest taka . Chłopak z którym jestem jest strasznym "smieszkiem" rzadko jest poważny . Nigdy nie miał dziewczyny co w wieku 18 lat trochę dziwne . Nigdy się nie angażował tak mówił . Jesteśmy ze Soba 2 tygodnie pytałam czy mu zależy mówił ,że tak ale ostatnio na spotkaniu było innaczej nie chciał sie przytulac zbytnio i bylo po prostu dziwnie ! Na następny dzień chciałam jakoś to naprawić jakoś być może inna albo coś żeby się"przypasować" bo ostatnio troche marudziłam itd . Lecz zachorował i nie mogliśmy się spotkać w ten dzien jechałam na koncert nie interesował się nie pisał to co mi tam napisałam jak sie czuje czy wszystko ok itd A on ,że żyje ... Hm popisałam taką gadkę szmatkę i wkońcu nie wytrzymałam i spytałam się czy mu jeszcze zależy . On odpisał " Nie wiem . Daj mi trochę czasu . Muszę pomysleć jak to dalej będzie" Ja pełna obaw ... Pisze o co chodzi i co jest a on " Nie jestem przyzwyczajony do związku i nie wiem ,czy uda mi się być z kimś dłużej " Ja juz załamana lekko a on napisał " Nie przywykłem do zaangazowania . Bardzo możliwe ,cos sie zmieni " Teraz już myślałam ,ze łzy mi polecą boo pierwszy raz tak miałam znałam go zaledwie 4 miesiące a nie było czasu zebym nie myslala o nim i mysl o tym ,ze moglabym go stracic mnie strasznie meczyla . Napisałam mu ,że humor to mam teraz zły w sam raz na koncert:/a i co dalej bedzie ? a on odpisał " Nie wiem .Na razie nic sie w naszym zyciu nie zmieni, nie martw się : * . Nie myśl o mnie. Masz się dobrze bawić : D " Ja mu napsiałam ,ze mam obawy teraz ,ze nic raczej nie polepszy mi humoru a on napisał " Nie skończę tego . Chciałbym Cie pokochać ..." Ja chciałam sie spotkac na nastepny dzien on mówi ,ze nie bo jest chory , potem poleciała gadka- szmatka o koncercie a potem szybkie dobranoc . Nie wiem co robic teraz , wgl sie nie mogę skupić .... Nigdy jeszcze nikogo nie kochałam a myslę ,że jego własnie zaczełam . Nigdy się tak nie czułam . Nigdy tak nie czekałam na spotkanie , wiadomość albo zwyczajny uśmiech . Poczułam się szczęsliwa a teraz coś takiego ... Czuje się okropnie , poradzicie coś ?

Gość Rupieć
W wieku 18 dziwne ? Ja mam 27 lat i nie miałem dziewczyny.

Gość Ktosiaa
Naprawdę ? Jakiś powód ?

Gość Rupieć
Tutaj są ludzie co mają i 30 lat i 32 i 38 lat. Po prostu nie spełnaiją wymagań

Gość Ktosiaa
Podobno każda potwora znajduje swego amatora . Przelotne krótkie związki też się zaliczają .

Gość za długie żeby czytać
sorry :) po dwóch tygodniach zaangażowanie super orient ekspres po prostu

Gość Rupieć
jak widać niektórzy są omijani

Gość miśka:p
ile ty masz lat ktosia? bo po twoim podejściu do życia pomyślałam że nie więcej niż 15-16 lat...

Gość xyz?
A Ty ile masz lat, autorko?

Gość Ktosiaa
Ja mam 17 lat . I nie o to chodzi ... Jeśli komuś na kimś zależy to zależy od początku , nie chodzi mi o miłość chodzi mi o chęć bycia z 2 osobą , chęć spotkać itp .

Gość Krwisty..
Będzie dobrze.. chłopak boi się zaangażowania zwyczajnie. Jeżeli jesteś jeszcze do tego jego pierwsza partnerka, to raczej niedziwne . tylko nie naciskaj bo zwinie żagle szybciej niż Ci sie wydaje. Daj mu pare tygodni żeby dorósł.

Gość Ktosiaa
Nie pisac, nie dzwonić ? dać odpocząc ? w poniedziałek bedizemy się widziec do tego czasu sądzisz ,że nie powinnam pisać ?

Gość Krwisty..
Daj mu dzień odpocząć. A potem odezwij się, może zaproponuj spotkanie . Jakieś na tzw. szybką kawę. Czy coś. Nie sil się na kontakt fizyczny z nim. Bo wiesz jezeli chłopaczyna nie był wczęśniej z dziewczyną to może mieć na tym tle obawy. I stąd wogle moga sie brać jago zachamowania wobec Ciebie.

Gość Ktosiaa
Dziękuje tak zrobię ,do jutra odezwe się zobacze jak jest.

Gość krwisty....
Powodzenia:D