Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pentium_00

objawy ciąży

Polecane posty

czy miałyście takie objawy wczesnej ciąży ( 2 tyg. po potencjalnym zapłodnieu) jak: - bóle w dole pleców, - metaliczny smak w ustach, - ból z boku piersi, przy lekkich dotknięciach, - bóle jajników, - takie dziwne uczucie ciężkości w podbrzuszu, - jakby powiększony brzucho, - jak do tej pory spałam na brzuchu, teraz po prostu nie moogę..... Dodam, że jestem 2 tyg przed @ więc to chyba jeszcze nie bóle @. pozdrawiam :)

no właśnie miałam regularne co 27 dni, ale odkąd zaczęliśmy się z mężem przytulać bez zabezpieczeń wszystko jakoś powariowało. Ostatni @ dostałam 7 dni przed terminem a w czasie jak to miałam dostać @ miałam 2 dniowe brązowe plamienie.

Gość coraz trudniej mi uwierzyć
że są takie idiotki na świecie :( dwa tygodnie po zapłodnieniu, dwa przed okresem .... owulacja max 16 dni przed okresem- może poczytaj coś o cyklu miesiączkowym, co jak sie odbywa. Ja jestem w 6 m-cu i dopiero teraz przestałam spać na brzuchu.

i jeszcze - od przytulania się zachodzi w ciążę???? buahhahahahaha

idiotką jesteś ty, właśnie to pokazałaś. to, że masz wszystko ułożone jak w zegarku nie znaczy, że inne kobiety mają tak samo. zadałam pytanie i oczekuję a raczej liczę na odpowiedź a nie na wyzwiska.

Gość przyszla mama :)))
ja mialam takie objawy, przez cale zycie tuz przed okresem, i zawsze przychodzil :P w ciazy nie mialam zadnych objawow :P

Gość kakakakka
sie zastanawiam czy jak sie przytulisz i twoj facet sie podnieci i wytrysnie na Ciebie to naprawde nie ma zadnej szansy zajscia w ciaze?

owulacja wystepuje max 16 dni przed końcem cyklu - MAX. A nie 28 dni, poczytaj sobie. Pozatym - od przytulenia sie w ciążę nie zachodzi. Teraz to najwyżej ból jajnikia może oznaczać okres okołoowulacyjny a nie ciążę !!!!!!!!!!! tępa strzałoo

wiesz... trudno jest zajść w ciąże jak coś jest nie tak -tak bardzo nieregularne cykle zwiastuja poważne zaburzenia - może warto wybrać sie do ginekologa ? przy okazji wytlumaczy Ci o co chodzi z tym zapłodnieniem, owulacja, okresem ...

wiem bardzo dobrze o co chodzi nie muszę pytać się ginekologa. zadałam pytanie bo stało się coś innego i nie potrafię tego wytłumaczyć. ale widzę, że tu same wszystkowiedzące siedzą, co ptrafią się tylko wyzywać od idiotek. Sajonara i powodzenia w życiu!

pentium_00 czy miałyście takie objawy wczesnej ciąży ( 2 tyg. po potencjalnym zapłodnieu) jak: - bóle w dole pleców, - metaliczny smak w ustach, - ból z boku piersi, przy lekkich dotknięciach, - bóle jajników, - takie dziwne uczucie ciężkości w podbrzuszu, - jakby powiększony brzucho, - jak do tej pory spałam na brzuchu, teraz po prostu nie moogę..... Dodam, że jestem 2 tyg przed @ więc to chyba jeszcze nie bóle @. przeczytaj twój post i przemyśl co napisałaś :) :) :) uważasz że jesteś mądra ? ' brzusio' powieksza się nie wcześniej niż w ok 16 tc- w wiesz dlaczego ? bo na tym etapie dopiero macica delikatnie wystaje nad spojenie łonowe. Reszta objawów - ok, moze i występowac w ciąży ale nie 2 tygodnie przed miesiaczka tylko w okolicach 7-8 tc. O ile jesteś w ciązy -ja uważam ze po przytulaniu sie w ciąże nie zachodzi. Ba !na świecie nie było takiego przypadku !

Ja mialam takie objawy. I wiesz co sie okazalo? Ze mam przepukline przelykowa. Nawet gdybys byla w ciazy to po 2 tygodniach jakie ty chcesz objawy miec? Ja zaczelam miec pierwsze objawy w ok 2 miesiacu.

Gość co za debilizm
o matko!! ona pisze "przytulac sie" zeby nie pisac w prost jebac sie! co ta tepoty!!