Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana111

Facet rzucił mnie z powodu dziewictwa :(

Polecane posty

Gość zdołowana111

Czuję się tragicznie. Od pewnego czasu byłam w związku z chłopakiem, którego strasznie kochałam i kocham dalej niestety :( Jak to w każdym związku kiedy poznaliśmy się lepiej temat seksu był coraz częstszy. Mówiliśmy o tym coraz więcej, a on twierdził że już jest gotowy i jeśli ja będę to, żebym mu o tym po prostu powiedziała. Ja jestem dziewicą, ale byliśmy ze sobą już dłuższy czas i chciałam ten pierwszy raz w końcu z Nim przeżyć. Zwyczajnie tego chciałam. Kiedy postanowiłam mu powiedzieć, że jestem dziewicą i będzie to mój pierwszy raz, ale jestem zdecydowana rzucił mnie :( Tak po prostu... Zaraz po tym jak mu powiedziałam. Potem nie odzywał się w ogóle aż do teraz. Powiedział, że to jednak koniec, nie pasujemy do siebie i tyle. Nie wiem co zrobiłam źle ?! :( Do tej pory zastanawiam się co zrobiłam takiego, że tak mnie potraktował. Bo jestem dziewicą ? :( Wiem, że nie powinnam ale czuje się okropnie.

Gość prawiczek provokator
ee to juz bylo, JA wymyslilem kiedys taki temat 'Rzucił mnie bo jestem dziewicą'. Wymysl cos nowego

Gość zdołowana111
Nie zmyśliłam tego. Czy tutaj już każdy nowy temat jest uznawany za prowokację ? Świetne forum :) Naprawdę...

Gość KmKolpoi
zdołowana111 Jeżeli to nie prowo, to dobrze, że Cie zostawił, bo widocznie zależało mu na przyjemnym ruchaniu, wiec egoista. Myśli tylko o sobie.Znajdź kogoś porządnego. Normalnemu facetowi to nie przeszkadza, wiec by to docenił Ile masz lat?.

Gość zdołowana111
Nie, nie jest to prowokacja. To ostatnia głupia rzecz o jakiej bym teraz myślała, aby bawić się w wymyślanie tematów na kafe :/ Nie wiem... Do teraz zastanawiam się czy jednak to ja coś złego zrobiłam :( Czy coś mu powiedziałam, że poczuł się zraniony ? Do teraz doszukuje się jakiegoś bzdurnego powodu. Mam 18 lat.

Gość KmKolpoi
No my niestety tu nie odpowiemy na to pytanie, ale jeżeli to rzeczywiście z powodu twojego dziewictwa, to kompletny burak Przecież Ty moda jeszcze jesteś to jak byś nie miała być dziewica;/

Gość kfjvvoov
dobra prowokacja :)

Gość zdołowana111
Nie powiedział mi tego wprost, ale sądzę że to z tego właśnie powodu. Jeszcze dzień przed tym jak powiedziałam mu, że jeszcze tego nie robiłam zapewniał mnie że kocha najbardziej na świecie, zachowywał się po prostu idealnie, był czuły i opiekuńczy. Wcale nie był jakoś zdystansowany czy też nie pokazywał mi, że może coś być nie tak :( A gdy przeprowadziłam z Nim tą rozmowę na temat mojego dziewictwa było już tak jak wcześniej opisałam :(:(

nie szukaj winy w sobie, on po prostu nie chcial dziewicy, niektorym nie chce sie w to bawic. ja bym nie chciala prawika, nie znioslabym beznadziejnego seksu, czego nie stety nie da sie uniknac z dziewicami/prawikami.

Gość ninkaa123
ta błona jest potrzebna jak dziura w dobrym moście...nie wiem w dzisiejszych czsasach są jeszcze faceci, którym zalezy na tym zeby byc pierwszym..

Gość KmKolpoi
Wiem, że może Ci szkoda, bo się zauroczyłaś, ale lepiej, że odszedł, bo wygląda na to, że liczył jedynie na dobre bzykanie. Minie trochę czasu, a a znajdziesz kogoś lepszego i w nim się zakochasz. Gdyby Cie wykorzystał i rzucił czułabyś się gorzej.

Gość marne to provo
Jeden dziewicy chce, inny nie, w większości to nikt z tego problemu nie robi.

Gość umcyumcy
jest sobota busy z gimgownem szaleja te wasze prowokacja sa powtarzalne i tyle samo warte co zalozyciele takiego gowna

Gość limbalimba
moze to lepiej, ze tak sie stało., jesli sie faktycznie kochaliscie, to dziewictwo nie powinno stanowic problemu. napewno jest to stresujace dla ciebie, ale uwazam, ze jesli gosc cie kocha to raczej powinien sie cieszyc. ja wiem, ze wielu mezczyzn boi sie dziewicttwa dziewczyny (no, ale sami nie pamietaja jak oni byli prawiczkami:/), ale osoba z wartosciami by nie odrzucila z takiego powodu

Gość zdołowana111
Wiem. Tylko nie rozumiem dlaczego tak zapewniał mnie o swojej miłości :( Tak perfidnie kłamać... A ja ślepo zakochana wierzyłam w każde Jego wypowiedziane słowo :/ Już wolałabym, aby mi to po prostu powiedział wprost. Chciałabym zwyczajnej szczerości :( Co nie zmienia faktu, że czuję się teraz jak jakaś trędowata z tego powodu... Chociaż nie wiem czy to odpowiednie określenie. Naprawdę przez facetów jest to uznawane za coś złego, dziwnego ? Nie twierdzę, że przez wszystkich ale jak się okazuje przez niektórych chyba tak :(

Gość xxxxxxxxxxxxx66666
NA PEWNO BYL PRAWICZKIEM I NIE WIE JAK SIE ZABRAC ZA DZIEWICE:O

Gość zdołowana111
Nie był prawiczkiem. Przynajmniej tak twierdził... Wiem, że był w związku z trzema dziewczynami przede mną.

Gość limbalimba
przestraszył sie odpowiedzialnosc- tak mysle. mysle, ze on raczej do relacji podszedl raczej na sportowo

Gość moja historia...
mi dziewictow też narobio problemów. Błona dziewicz była bardzo mocna, nie można było jej przebić :( Każda próba kończyła się cholernym bólem ;( Ostatecznie z facetem się rozstałam ,ale nie z błoną. Po trzech latach!! podczas badania ginekol poprosiłam ginekolożke o zbadanie tego i owego... powiedziala mi ze błona jest bardzo gruba, nacieła mi chirurgicznie pod narkozą. Trwalo to w sumie 30 min. Żałuje, że wcześniej się na to nie zdecydowałam, ale nie ma tego złego :)

Gość zdołowana111
Wiem, że powinnam tak myśleć ale jak się jest zakochanym to nie jest takie łatwe. Ja zamiast zapomnieć to doszukuje się winy w sobie :( Wiem, beznadziejna jestem :/

Gość xxxxxxxxxxxxx66666
13:46 [zgłoś do usunięcia] zdołowana111 Nie był prawiczkiem. Przynajmniej tak twierdził... Wiem, że był w związku z trzema dziewczynami przede mną. ----PIES CO SZCZEKA NIE GRYZIE- a ze byl w zwiazku nie znaczy ze mial sex

Gość zdołowana111
Ale rozstałaś się z Nim właśnie z tego powodu ? Czy był tylko "dopełnieniem" kiedy Wam się po prostu nie układało ? Współczuje :) Głupia błona, a czasami może takiego ambarasu narobić...

Gość limbalimba
dlaczego dziewczyny sa tak wychowywane, ze maja w sobie szukac winy. dziewczyno, ja chcialabym cie uspokoić. nie szukaj winy w sobie, bylas z nim szczera, zalezalo ci na nim, to jemu nie zalezalo. mysle, ze czasem podejdziesz do tego z dystansem, teraz boli- napewno, ale o nie twoja wina. kazdy rodzi sie z dziewica ;)/prawiczkiem.

Gość zdołowana111
Powiedział mi, że pierwszą inicjacje ma już dawno za sobą i pewne doświadczenie nabył. No, ale czy mnie okłamał tego nie wiem... Jak niby bym to mogła sprawdzić ?! Facet raczej błony nie ma z tego co wiem ? :) Teraz już raczej tego i tak nie sprawdzę...

Gość moja historia...
Rozstałam się właśnie z tego powodu. To była moja decyzja. Wiedziałam, że facetowi bardzo zalezy na seksie a mi sex kojarzył mi się z bólem . Facet po rozstaniu od razu znalazł sobie inna dziewczyne :)

Gość zdołowana111
limbalimba Wiem. Rozumiem co chcesz mi przekazać. Chciałabym podejść do tego z dystansem tak jak piszesz, ale na obecną chwilę nie wyobrażam sobie tego :( Teraz za każdym razem jak poznam kogoś będę się bała myśli "co on powie, jak zareaguje na to, że jestem dziewicą" :/ beznadzieja... Zamiast stracić normalnie dziewictwo z osobą którą się kocha będę się tego wstydzić. :/

Gość zdołowana111
Nie chciał się postarać o Wasz związek ? Jeśli widział, że masz problem to nie chciał nic z tym zrobić ? Chyba widział, że ty chcesz tego seksu, ale to nie twoja wina, że matka natura dała Ci taką a nie inną błonę :) No, ale w sumie szybko się pocieszył :) Tylko czekać aż mój były znajdzie sobie super wyzwoloną i doświadczoną kobietę :)

Gość Mackotiko
mam 20 lat i jestem dziewica i chce taka byc do ukonczenia studiow a uroda moja jest duza i kazdy chlopak chce mnie zaprosic na dyskoteke