Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana111

Facet rzucił mnie z powodu dziewictwa :(

Polecane posty

Gość zdołowana111
niech mi ktos zrobi minetke tu i teraz fgsdjfjsd fsdfjsdjgjdfgdfhfgh jfgdfgdffh

Gość zdołowana111
nie podszywaj się ;/ Pod poprzednim postem chciałam odpisać kregowcowi i skopiowałam Jego nick do pseudonimu.. :/ żeby nie było, że się podszywam czy coś :P

Gość zdołowana111
starsza koleżanka.... Tak, teraz to wiem i coraz dokładniej zaczynam rozumieć jakie miał rzeczywiście zamiary wobec mnie Oczywiście było to dla mnie szokiem, że nagle mu się odwidziało i powiedział że to koniec a jeszcze parę naście godzin temu był strasznie wylewny zapewniając jak jest zakochany :/ A ja też głupia, bo zakochana w to wierzyłam. Będąc pewna uczuć do Niego nie martwiłam się jak zareaguje na to.. Myślałam, że przynajmniej zaakceptuje ale szybko sprowadził mnie na ziemię. :/ No i na to wygląda, że on chciał głównie na seksie opierać nasz związek... to mój post.

Gość gość
Rozstanie było bardzo bolesne dla mnie, nie mogłam pojąć dlaczego musimy rezygnować z tego co razem wypracowaliśmy i zbudowaliśmy. Wiem, że wiele rzeczy zrobiłam nie tak. W ostatnim czasie często byłam nieprzyjemna, pokazywałam fochy z małych powodów, odreagowywałam pracę w domu. Oczywiście druga strona też nie była idealna. I to on zerwał. Ale ja wiedziałam ze to ten jedyny. Żeby go odzyskać zamówiłam urok miłosny u rytualisty perun72@interia.pl – rytuał się powiódł. Po 3 miesiącach żmudnego czekania powrócił do mnie.