Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi szkoda tych dzieci.

Moja siostra odeszła od męża zostawiła dzieci..

Polecane posty

Gość tak mi szkoda tych dzieci.

Odeszła do jakiegoś niemca :O :O niby nie moja sprawa tyle że jej obecny jeszcze mąż jest niezbyt rozgarniety, tylko mu panienki w głowie, nie umie się zająć swoimi dzieciakami. Żal mi tych dzieci tylko nie zasłużyli sobie na takich pojebanych rodziców. Obaj po 3latka bo to bliźniaczki chłopiec i dziewczynka. Gdybym nie miała swoich pociech na pewno bym je przygarnela :(

Gość Tak mi szkoda tych Dzieci.
Przykro mi. Mogę się tylko domyślać jaka to tragedia dla dziecka :( tym bardziej dla malenstw

i bardzo dobrze zrobila po europejsku i wg feminizmu. nie nalezy sobie odmawiac szczescia kosztem dzieci. jezeli one koliduja ze szczesciem Niewiasty to ona sie powinna ich pozbyc

Gość equadorum
gdyby moja siostra tak postapila, to stanelabym na uszach, ale dbala o te dzieci bardzo. jesli ojciec jest nierozgarniety jak piszesz, to walczylabym o te dzieciaki. tez mam 3-letnie bliźniaki.

Gość xxxxxxxxxxxxx66666
i na jaka odpowiedz czekasz? mamy pisac przygarni te dzieci? czy zglos do opieki?

Gość ZA 12 MIN
gutekszol nie pierdol i nie mieszaj do tego feminizmu. pokaz mi nurt feministyczny ktory zacheca do zostawiania dzieci

Gość equadorum
Nastolatko... wspolczuje ci. A masz z matką jakis kontakt??? A reszta rodziny? Masz rodzenstwo? Jak ojciec???

Gość takie tam duperele nic więcej
Rozumiem Twoje rozgoryczenie :( cóż, siostra okazała się niezłym gagatkiem, rzadko się zdarza porzucenie dzieci przez matkę... Pozostaje Ci wspierać szwagra i dbać o dobro dzieci w zastępstwie ich wiarołomnej mamusi.

Miaalm znią kontakt na skype (ale w smie to były rozmowy raz na rok, teraz od marca sie nie odzywa, nie płaci alimentów (sa rozwiedzeni rodzice). Mam brata, jemu nic nie przeszkadza, truje cale zycie i jest taki jak matka, tylko kase chce wydawac a wszystkich ma gdzieś.. Ona mowiła Kocham was i tęsknie, ale jednak wyjechała i nie daje zadnej kasy, prezentów ..

Gość xxxxxxxxxxxxx66666
AUTORKA COS DOKLADNIE POWALILA NIKI:D:D:D czy pisze sama z soba:D