Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebny mi ładny saiec

Za tydzień bede juz mieć 23 lata... Moja mama mówi o wnukach

Polecane posty

nie skończyłam jeszcze studiów, miałam plany artystyczno- podróżnicze. Życie rodzinne to nie dla mnie. Ale fakt, to dobry wiek na dzieci, jestem młoda,zdrowa,jędrna i sądząc po urodzie - płodna... Tylko,że brak odpowiedniego samca do rozpłodu, a na in vitro nie miałabym pieniedzy ani chęci. Co robić?

Gość ale skuteczna
Niewiem ale mam pytanie. Jak po urodzie sądzisz że jesteś płodna??

Gość dasfr45gtf
A jakie masz wymagania? Może upolujesz coś na kafe.

mam tak wielką dupę, że nie mieszczę się w fotelu :( to znak, żem przystosowana do rodzenia małych bachorków w dużych ilościach

chciałabym mieć dziecko, te 9 miesiecy jakos by sie wyrobiło, potem cesarka, nie byłabym taką typową maciorką, co tylko śpioszki pampersiki kupeczki, nie nie, normalna relacja, na kafe? wątpię, mało normalni faceci tu siedzą,mój zapładniacz musi być zrównoważony psychicznie, stabilny emocjonalnie, normalny po urodzie no np. gęste, lśniące włosy, chociaż może to i zły argument, bo często w patologicznej dzielnicy(Praga) widuję menelki o zapijaczonych gębach, pomarszczone i z cienką kitką...a mimo to mają dzieci, więc przepraszam za nadinterpretację :P

Gość this is me
Szczerze (nic nie mówię i tak nie jestem chętny na tego typu pomoc) ale na necie raczej żadnego normalnego nie znajdziesz. Moje koleżki super samce zapładniaja panny poznane w realu. Sama będziesz musiała upolowac jakiegoś ładnisia ;P

Gość this is me
Gutek debilu ten wiek jest najlepszy na dziecko. Potem już może być za późno w wielu przypadkach. Nie bez powodu samców pociągają młode chętne samice ;)

ale najgorsze jest to,że boję się panicznie wręcz HIVa, nikomu nie ufam i zawsze robiłam to w gumce, boję się też,że jakiś namol po zapłodnieniu oczekiwałby np. związku :/

Gość aisjhdaspo
temat niesmaczny, widać że nie grzeszycie inteligencją :O ani ty ani twoja matka. czemu w tym zasranym polskim grajdole należy w wieku 20 lat skonczyć studia, wyjść za mąż, urodzić trójkę dzieci, znaleźć pracę i wybudować dom, tego nigdy nie zrozumiem... Przecież ludzie nie umierają w wieku 30 lat jak to było w starożytnym Egipcie...