Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdssdds

Czemu w serialach

Polecane posty

Gość vdssdds

Od mody na sukces przez Londynczykow po pierwsza milosc wszyscy chodza po mieszkaniu w butach?

Gość a co w tym dziwnego?
na wsiach obuwie sie zdejmuje bo może są ubłocone, w mieście nie mają gdzie sie ubłocić

Gość vdssdds
No ja mieszkam w miescie i po domu chodze w laczkach a nie szpilkach :O tudziez sandalkach

Gość bo to jest tylko serial
wiesz jak sie go kreci? jedno ujecie po KILKANSACIE razy, a teraz wyobraz sobie, ze ujecie jak ktops wchodzi do tego mieszkania (choc to tylko plan filmowy) sciaga buty, potem je zaklada i sciaga i tak by 3 min. filmu krecili 3 dni :O ze sie jeszcze nie pytasz, jakmi cudem ktos w filmie skoczyl w ogien a w drugim byl juz caly :O

Gość vdssdds
No to nie musza pokazywac jak ktos sciaga. Ale jak ktos np. stoi przy kuchence i gotuje obiad no to chyba by mogli mu dac kapcie :O

Gość a co w tym dziwnego?
a się uczepiłaś tych butów.. To, że ty chodzisz w kapciach nie oznacza, że robią to wszyscy :) Ja chodzę w butach albo w skarpetach. W ogóle kapci nie mam :)

Gość Lady J
a dziewczyny zawsze są w pełnym makijażu, nawet po obudzeniu sie.

Gość zacznij od ciemnego blondu
mnie za to zastanawiają znajomi gdy ja podejmuję gości robię to w kapciach inni przyjmują gości w butach, dla mnei to dziwnie wyglada

Gość nomalnie nienolmane
bo by śmierdziały stopy

Gość taka prawda........
a wyobrażasz sobie Ridża w kapciach albo w samych skarpetach?:D może jeszcze ma chodzić po chacie w starej powyciaganej koszulce i spodniach od dresu?

Gość nomalnie nienolmane
ridż forester ma dziury w skarpetach bo mu je bruk wygryzła wampirzyca a tejlor ukrywa wielkiego palucha:D

Gość ixyyyyyyyyyyy
bo nie ma ladnych kapci, proste? poza tym buty dodaja niektorym aktorom wzrost w szpilkach nogi wygladaja lepiej inaczej sie chodzi w butach a inaczej w kapciach