Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka....

czego on chce ????

Polecane posty

Gość takasobiejestembabka
Byl tu kiedys genialny temat, o dosc pesymistycznej nazwie - rozstanie gleboka depresja. Pewna osoba w tym temacie dawala tak profesjonalne i sweitnie zobrazowane rady dla dziewczyn zyjacych swoim "ex", ze pomogla naprawde chmarze dziewczyn. W tym mnie :) pozdrawiam i bardzo polecam. Ja teraz w koncu jestem szczesliwa. Ale usmialam sie przez lzy czytajac tamten post.

Gość anas**
smerfetka wiesz ja tez kiedys bylam z kims bylo cudownie kochalam go bardzo ale jakos nasze zycie sie rozeszly drogi wyszlam za maz ma dzieci on ma 1 przyjechalam na 3 dni do rodzicow i jakos sie spotkalismy zdziwilam sie jak sie zmienil . pocalowal mnie w policzek wrocily wspomnienia dawnych chwil ... i ladnie dziewczyny napisaly lepiej zapamietac to co mile ale ... wypalil zebysmy sie spotkali (poniewaz bylam z rodzicami nie zgodzilam sieale co by bylo gdybym byla sama oj ..) niewiem czy dobrze zrobilam wszystko w rekach Boga ,mysle o nim dobrze kocham go zawsze ale ulozylam sobie zycie mam meza kocham Go i Dzieci tylko zostalo cos sentyment niewiem co myslicie po co sie chcial spotkac ? no wlasnie smerfetka czego oni moga chciec ? a moze my w glebi duszy chcemyczegos wiecej ?

Gość smerfetka....
Mnie poprostu jest przykro ze potraktował mnie jak gówno a teraz sie odzywa. Nie wiem dlaczego.. dla sexu doskonale wie ze ode mnie go nie dostanie.. porozmawiac ale niby o czym. Powiem tak on sie nie odzywa i mam spokój nie mysle o nim a jak sie odezwie to mam 100 pytan do... Tyle ze ja nie bede odbierała jego telefonów, chce o nim zapomniec. moze nie zdaje sobie sprawy ze nie jest to miłe bawic sie kims, nie zycze mu zle.. kiedys podjał decyzje i jako dorosły facet powinien sie tego trzymac.

Gość do smerfetki
A powiedz skąd wiesz że dzwonił po pijaku jak nie odbierasz telefonu od niego ? Radar w oku czy telepatia. ? Ale ściemę tu walisz Lalka jak małolata.

Gość do smerfetki
Aha i jeszcze jedno. Jak ktoś chce zapomnieć to zapomina, ale ty masz do niego 100 pytań..... Więc my nie święci i cudów nie robimy. Jak odbierzesz ten telefon od niego to okaże się że jest trzeźwy i pewnie zaprasza cię na chrzciny :P