Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka....

czego on chce ????

Polecane posty

Gość smerfetka....

problem jest nastepujacy.... Mój ex odzywa się do mnie co jakiś czas... Ostatnio dzwonił do mnie w nocy po 8 miesiacach nieodzywania sie :( oczywiście telefonów jego nie odbieram... co o nim zapomne on pojawia sie na nowo w moim zyciu....

Gość mimozami jesień...
może się go o to zapytaj??? by my nie wróżki :(

mój były robi dokładnie tak samo. Nie jest ze mną od pół roku a co jakiś czas pisze do mnie i proponuje spotkanie..

Gość smerfetka....
Moj 8 miesiecy sie nie odzywałm i juz miałam spokój az tu nagle rano wstaje i na wyswietlaczu widze jego nieodebrane połaczenia.... ehhh ci mezczyzni

Gość kucykówna
no tak to bywa. pewnie mu sie nie ulozylo, i wraca do tego co najlepsze go dotad spotkalo czyli do ciebie

Gość kucykówna
a TY jestes sama czy masz kogos? bo jak kogos masz, to tylko problemow mozesz sie nabawic przez takie akcje:o

Gość smerfetka....
nie jestesmy juz razem 2 lataOwszem na poczatku zaraz po rozstaniu kontaktował sie ze mna mówiac ze dopiero teraz wie co miał jak to stracił. On doskonale wie ze sexu w naszym przypadku juz niegdy nie bedzie!!!!

Gość smerfetka....
ja jestem sama. i jak na razie nieczuje sie na siłach z kimś zwiazac. Poprostu miałam spokoj wychodziłam juz na prosta a tu znwou sie odezwał. Ja uznałam ze fajnie było ale sie skonczyło, odszedł bo poznał inna, nigdy do niego nie wydzwaniałam nie pisałam. nie chciał ze mna byc wiec dałam mu spokój.. teraz boli mnie to ze on co jakis czas sie o sobie przypomina.

Gość smerfetka....
od naszego rozstania nie odbieram jego telefonów i nie odpisuje na smsy. Chciał wolnosci to ja dostał, a jak mu powiedziałam ze ma sie ode mnie odwalic to miałam kilka miesiecy spokoju i na nowo dzwonił

Gość kucykówna
moze jakos zablokuj jego numer ? co ma ci tak macic spokoj bezczelnie nie?:O

Gość znowu 10 osób pisze..,
tylko kobieta może być tak durna. pytasz ludzi czego on chce na forum no chyba prościej było odebrac i zapytac jego :D

Gość kucykówna
no i co by jej powiedzial co> ze chcial uslyszec jej glos, ze co slychac, ze moze jakas kawa przez sentyment srali muchy bedzie wiosna. z takim ludzmi sie nie gada. a to, ze autorka sobie tutaj pisze, niech pisze, ma prawo..

Gość smerfetka....
nie chce z nim rozmawiac, poniewaz to była jego decyzja o naszym rozstaniu. Zostawił mnie i nie byłam msciwa dałam spokoj. nie ma o czym z nim rozmawiac. Kiedys była dla mnie najblizsza mi osoba teraz jest mi obcy a ja z obcymi nie rozmawiam. Mimo ze mam duzy sentyment nie pozwole sie traktowac jak gówno. podjał decyzje wiec mógł liczyc sie z konsekwencjami ze jak sie odezwie nie bede chciała z nim rozmawiac. zastanwiam sie poprostu po co ta jego szopka

Gość kucykówna
mozna sie spodziewac czego chce, ale jesli ty nic nie chcesz miec z nim wspolnego, to zablokuj go sama albo u operatora. i po problemie.

Po to,żeby Cie sprawdzić czy może będzie mógł liczyć na seks albo powrót jeśli mu nie wyjdzie z inną.Mój kiedyś też chciał wrócić po prawie roku bo z jakąś panną mu nie wyszło..

a nie pomyślałaś/eś ze ona moze nie chcieć z nim rozmawiać - pomyslaęm ale wtedy po co się zastanawiać co ma na myśli ktoś z kim nie chcemy miec nic wspólnego ? jak dzwoni do ciebie nieznany numer to też pytas zna forum co mógł chcieć ?

poza tym chyba lepiej odebrać dowiedzieć się co chciał i powiedzieć spadaj niż się zastanawia ćgodzinami na forum. kobiecej logiki nigdy nie pojmę.

Gość takasobiejestembabka
A ile z nim bylas??? Sluchaj. NAjlepsze rozwiazanie NAPRAWDE to olac, nie zastanawiac sie...Skoro sie rozpadlo, chcial odejsc, to teraz nie ma co rozgrzebywac starych ran. On pewnie, na 99%, wydzwanial do Ciebie po pijaku; czesto wlacza sie stare LOVE. Tez to przezylam :) Ale nie ma nic piekniejszego,niz ulozyc sobie zycie na nowo, popatrzec na to z boku i pomyslec: BYLO WARTO :) A nie wgrzebywac sie w to samo stare bloto, ktore wydawalo sie juz zaschniete...A jednak... Pozdrawiam.

jesli ktoś nas mocno skrzywdzi to nie chcemy z taka osobą rozmawiać i tyle,ja Autorkę doskonale rozumiem.Moim zdaniem zmień numer albo zablokuj go i po problemie :)

Gość smerfetka....
no to dziewczyny macie racje... Poniewaz wydaje mi sie ze rzeczywiście dzwonił do mnie po pijaku.. nic trzeba to olac i zyc swoim zyciem :)

Gość takasobiejestembabka
Tak jest! Trzymam kciuki. Po co sie przejmowac, zamartwiac, myslec???? Szkoda czasu. Nasze ludzkie zycie takie krotkie:D naprawde warto byc szczesliwym. DA SIE BYC SZCZESLIWYM BEZ TAKIEGO GLUPIEGO GLOWKOWANIA O BYLYM :)

Gość smerfetka....
od samego poczatku go olewam. wydawało mi sie ze jak ktos sobie kogos nie zyczy w swoim zyciu trzeba poprostu odejsc. ja naleze do osob ktore nie potrafia walczyc i ze skulona głowa odchodze. dla mnie to takie przykre potraktował jak smiecia a teraz szuka co jakis czas kontaktu.

no pewnei prościej zmienić numer niż powiedzieć komuś dosadnei aby spadał :D coż za logika. podpowiem że można tak skonfigurowac tel. aby odrzucał połaczenia od danych numerów.

Gość smerfetka....
od samego poczatku go olewam. wydawało mi sie ze jak ktos sobie kogos nie zyczy w swoim zyciu trzeba poprostu odejsc. ja naleze do osob ktore nie potrafia walczyc i ze skulona głowa odchodze. dla mnie to takie przykre potraktował jak smiecia a teraz szuka co jakis czas kontaktu.