Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bryg84

przeprowadzka partnerki do kolegi z pracy :)

Polecane posty

witajcie Prosze o pomoc w problemie i byc moze otwarcie oczu a WIec Moja dziewczyna oznajmila ze bedzie mieszkac z kolega mieszka teraz z kolezankami i wspominala o szukaniu mieszkania lecz nie podjalem tematu wie ze sam tez poszukuje nowego bo w tym mi za ciasno no i nagle mowi mi tak niespodzianke zareagowalem spokojnie i z opanowaniem stwierdzilem ze sam pomysl jest chory i nie robi sie tak kiedy ma sie chlopaka swiadczy to o tym ze jej zupelnie nie zalezy na naszym zwiaazku ( 2 miesiace) a to ze nie porozmawiala ze mna wczesniej przed podjeciem decyzji to zwyczajny brak szacunku na koniec dodalem ze w tej sytacji nie mozemy byc dluzej razem i wyszedlem mysle ze cale sedno zawarlem w tym poscie i prosze o opinie byc moze to byla jej jakas gierka byc moze ma w sobie zero empati moze ma "wylozone" na nas a moze poprostu nie ogarnela tego jak ja sie poczuje chcialbym to wszytko zrozumiec, mam nadzieje ze dzieki wam bede temu troche blizszy dzieki

Gość miumiuu
A co za różnica czy mieszka z kolegą czy koleżanką? Przecież to ona będzie z tym kimś dzielić mieszkanie a nie ty więc co Tobie do tego, tym bardziej że jesteście razem raptem 2 miesiące. Myślisz że jak z kolegą to pierwszej nocy wskoczy mu do łóżka? Jak będzie chciała to wskoczy mu do łóżka nie mieszkając z nim.

A przepraszam bardzo czego tu nie rozumiesz?Laska ma Ciebie a woli mieszkać z innym gościem :(

Gość do smerfetki
Ale oni znają się raptem 2 miesiące. A z tamtym "kolegą" to pewnie troszkę dłużej, albo to może były i wraca na stare śmieci a ciebie trzyma w odwodzie.

Och Ty niczego nie rozumiesz. Laska mówi o zmianie mieszkania. Ty nie podejmujesz tematu. W końcu sam szukasz większego. Ale nie z nią. Więc się wkurzyła, osobiście się nie dziwię i jeżeli Ty nie chcesz z nią zamieszkać, to zrobi to z z kimś innym, na złość Tobie

Gość Jahis
Też bym się wkurzył i powiem, że niezła suka z niej.

Gość do smerfetki
To jakiś frajer

Gość mia mia mua mua mau
Typowy facet! Sam mowisz ze powiedziala ci ze szuka mieszkania i wiedziala ze ty tez szukasz czegos wiekszego, ale jakos nei podjales tematu i nie powiedziales: to poszukajmy razem. A teraz masz pretensje!??! Miej pretensje do siebie, ze jestes taki tepy!

Tylko,że oni są razem 2 m-ce więc co w tym dziwnego,że facet nie proponuje wspólnego mieszkania od razu.Ale to jest dla mnie chore,że panna woli mieszkać z jakimś kolega mając faceta.I nie mówię,że od razu wskoczy tamtemu do łóżka ale jak to wygląda w ogóle? Ma Cię w dupie i tyle.

Ona po prostu ma nadzieję, że da mu to coś do myślenia. Zresztą sama bym wolała zamieszkać z dobrym kolegą z którym znam się bardzo dobrze, niż z facetem z którym jestem dopiero 2 m-ce.

dom to jest miejsce gdzie powinno czuć sie swobodnie, chodizć w piżamie czy na gatkach, a mieszkanie z kolega to wyklucza, bedzie to bardzo niezreczne mieszkac z kolegą :O

No właśnie i co będzie paradować przed kolega w bieliźnie albo samym szlafroczku czy koszulce?

Gość no ja uzywam
halo halo, Wy sie znacie dopiero dwa miesiace, a Ty juz chcesz dyrygowac nia i rozkazywac, z kim moze zamieszkac, a z kim nie? Zgadala sie z kolega, ze tez szuka mieszkania i OK, moze zadna z kolezanek akurat nie szuka chaty, a kolega jest spoko i dobrze sie beda dogadywac? Mysl troche :O

Gość bunga-bunga-bunga
No pewnie że tak. Z tym kolegą będzie się bzykać a z autorem tylko spotykać. Zawsze trzeba mieć coś w odwodzie. Jak tamten nie wypali to nowy może się nada.

Przecież nie będzie mieszkać z nim w pokoju jednym:D No to ja nie jestem damą bo od 2 lat mieszkam z facetami:P I nikt mi nie robił problemu z tego powodu...i nikt z kim mieszkałam do tej pory nie miał problemów ze strony partnerów. ­ A laska ewidentnie chciała poszukać czegoś z Tobą, wystarczyło powiedzieć, że chętnie byś z nią poszukał, jednak nie czujesz się gotowy, jest za wcześnie, ale że może poczekacie jeszcze parę miesięcy i razem coś znajdziecie. Lecz nic się nie odezwałeś to poradziła sobie sama:P

Gość nvnvnnvm
Zrobiłeś bardzo dobrze, twoje argumenty brzmią rozsądnie i sensownie. Tu się jakieś głupie pindy wymądrzają, ale jakby usłyszały od swojego chłopaka, że ten chce mieszkać z koleżanką, to inaczej by tu pisały. Ale baby są ogólnie głupie, więc nie ma się co przejmować. Aha, zaczekaj, aż dziewczyna się zreflektuje i przyjdzie się tłumaczyć, wtedy możesz jej wybaczyć.