Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ahosiczzzzka 23

Lubie wypić dwie szklanki wina jak jestem sama w domu:)

Polecane posty

Gość Ahosiczzzzka 23

Mąż pojechał na weekend na studia ja siedze sama,puszczam głosno muzyke (ostatnio David guetta ft.SIA. She wolf) i od razu lepszy humor. Nie dziwne jest to picie? Jak mi sie zakreci w głowie to od razu lepiej sie czuje-radośnie i mogłabym tanczyc całą noc.

Gość qwdefrgth
chuj nas to obchodzi

Gość Ahosiczzzzka 23
Wiem że was huj to obchodzi :D Jakbym napisała że mi sie bzykać chce od tego win a to by zaraz 10ciu odpisało:) czyż nie idioto?

Gość jesli pijesz sama po to, zeby
sobie poprawic humor to niestety jestes na dobrej drodze do alkoholizmu ( o ile juz nie wpadłas w to), uwazaj!

Gość ewerw23123
ja też piję w samotności - czasem wino czasem piwo. Zresztą prawię robię wszystko sam. Lubię ten stan. A tak po za tym to bał bym się pić w jakimś towarzystwie itp. - zwłaszcza w wielkim mieście. Bałbym się że jak się upiję to ktoś to wykorzysta i może mnie zabije... Miałem wiele razy zaproszenia na podejrzane imprezy w NOCY na które nie poszedłem - bo nie chodzę...... - czułem że ci ludzie chcą mnie zaprosić bo to żeby mnie upić a potem coś złego mi zrobić!!!

Gość qwdefrgth
szczam na twoje cyce

Gość ewerw23123
ja też piję w samotności - czasem wino czasem piwo. Zresztą prawię wszystko robię sam. Lubię ten stan. X X A tak po za tym to bał bym się pić w jakimś towarzystwie itp. - zwłaszcza w wielkim mieście. Bałbym się że jak się upiję to ktoś to wykorzysta i może mnie zabije... Miałem wiele razy zaproszenia na podejrzane imprezy w NOCY na które nie poszedłem - bo nie chodzę...... - czułem że ci ludzie chcą mnie zaprosić bo to żeby mnie upić a potem coś złego mi zrobić!!!

Gość ewerw23123
mam intuicję która zawsze mnie ostrzega przed różnymi takimi sprawami....i nie chodzę na picie - piję sam zamknięty na kluczyk.

ja tez pije wino, nie uwazam ze trzeba pic z kims!!! po huj ?????? zeby sie kłócic pózniej, tak sie nie pokłócisz, tylko pójdziesz grzecznie spac

Gość Ahosiczzzzka 23
Ostatnio jadłam kaczkę po smoleńsku i mieszanka zimnego lecha z winkiem-pychotka :D

Gość ewerw23123
pamiętam jak ktoś kiedyś mnie chciał zaprosić na nocne imieniny - wtedy zapaliła mi się lampka ostrzegawcza że to może być pułapka i nie poszedłem... No i tak sobie dzisiaj myślę że dobrze zrobiłem.

Gość Ahosiczzzzka 23
Sorry ale pije tylko jak mąż jeździ co 2 tygodnie (cyli łącznie 16 razy w roku)

Gość Ahosiczzzzka 23
O lechu i smolensku0Niesmaczny podszyw :/ Wlaśnie zastanawiam się czy to normalne bo nie pije często tego wina a wino podobno jest zdrowe?

Gość ew22131
pić samemu to jest to - jak się upiję to idę spać.

Gość gość
A ja tam zawsze pije sama wino ! Bo lubie , co za glupie pytanie , Pij dziewczyno ile chcesz ! Nawet mi lepiej smakuje bo mój luby nie pije wogole . a Ty i ty to najlepsze towarzystwo zeby troche poswirować !!!!

Gość gośćtu
A ja lubię sobie piwko jedno walnąć wieczorem,tak w nagrodę za dzień pełen obowiązków.i tez pije sama i to znaczy ze jestem alko?ha ha ha