Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konserwa Prawna

Czy uważacie że emigranci powinni płacić część podatków dla Polski?

Polecane posty

Gość Konserwa Prawna

Czy uważacie że emigranci którzy wyjechali z Polski powinni płacić rządowi część podatków? Przecież Polska dała im wykształcenie a oni ją zostawili!!! To ona nauczyła ich wszystkiego. Powinni np dorzucać się do emerytur dla osób starszych!

Gość stop meeee
za co podatek? za to ze kraj nie dal pracy i kazal wyjezdzac za chlebem za granice? za to ze musza rozstawac sie z rodzina? nigdy!!! to polska powinna placic im odszkodowanie za to ze nie ma ptracy w tym chorym dogorywajacym kraju!!!

Gość fgty67arash to pers -qa nie
chyba cie glowa boli, nie dam nic zlodziejom nic............

Gość 8uuioo
powinni płacić!!!!! a ci co głosowali na PO i spier­dolili powinni płacić potrójnie!! chamy!!!

Gość Konserwa Prawna
Tak tyle, że ty ją porzuciłeś nie płacisz na osoby starsze które cię uczyły, a one zasługują na to żebyś płacił na emerytury teraz i w przyszłości.

Gość Konserwa Prawna
posune sie nawet do tego , ze powinni placic calosc podatkow polowe panstwu a polowe mnie bom poniosla koszty zwiazane z ich wyksztalceniem. a ze jestem posunieta w czasie to juz tych kosztow , ktore ponioslam sie nazbieralo

polaska dala wyksztalcenie???hahahhahaha matka zojcem kredyty brali anie polska. hahahhaah

Gość cyce w Afryce
olejcie pisowska szmate

Gość Konserwa Prawna
Jest jestem za!! ci co głosowali na PO powinni być obciążeni tym że dzięki nim musimy bronić to co Polskie. Emigranci powinni płacić część swoich tego co zarabiają tu w Polsce! Nie mówię że połowę ale np 4% tego każdy emigrant

Gość Konserwa Prawna
Wcześniej ktoś za mnie napisał!

Gość ffffffffffdgfg
uważam że to Polska powinna płacić emigrantom za to że musieli wyjechać i żyć na obczyźnie

Gość a ja myślałam
a ja myslałam, że każdy sam pracuje na swoją emeryturę :-/

kazdy placi tam gdzie pracuje, a nie skad pochodzi

Dla czego mnie obrażasz? Nie masz wytłumaczenia. Polska dała ci zawód a ty płacisz podatki w obcym państwie. To nie w porządku do twojego kraju. Każdy emigrant powinien płacić na emerytury i inne potrzeby kraju. Na emerytury i renty które są potrzebne. Nie w kasa w obce ręce

Gość kurcze co wy z tym, ze KRAj
ma dac prace, jesli nie ma na nia zapotrzebowania? obywatele maja sie zarzucac na pensjie kogos, kto robi cos kompletnie niepotrzebnego? Pomyslcie logicznie. jest popyt - jest praca, nikt tego nie DAJE. Nie ma popytu - trzeba sie przekwalifikowac . tak jest na calym swiecie.

A ja pracuje dla polskiego pracodawcy mieszkajac za granica i placac podatki tez za granica:)) Polska dala m prace, ale ja rozliczam sie z niej za granica, niezle co:))

Gość nl xcml mxklm
polska mi nic nie dała zwłaszcza pracy więc gówno sie należy, moi rodzice płaca podatki a za studia i tak płaciłam, prace mi dał obcy kraj i emeryture również bede mieć zagraniczna tekze wal sie ćwoku chuja niemytego a nie podatki, zlodziejom zeby sobie chaty kupowali i na wakacje jeździli

Gość do peowskiej ścierki z niemiec
dlaczego wyjebałas do niemiec skoro głosowałas na peło? przeciez oni mają władze wiec oni chca podatków ciemna maso niemyta

Gość kredka bambino
hahahaha co za poroniony pomysl. Nie mam zamiaru placic ani gosza. Za studia sama sobie zaplacilam, nikt mi zawodu za darmo nie dal i co? Z jakiej racji mam komus dokladac do emerytury albo placic podatki? Ze niby z jakiej racji? Bo mialam tego pecha sie urodzic w takim a nie innym kraju? Kpina

Gość dodam jeszcze
Glupi troll zalozyl glupi temat by ludzi denerwowac

Jestem Polką i kocham swój kraj! Trolla poszukaj u siebie!! Nie masz prawa pluć na kościół. Tak głosowałam na PiS i to jest winno być obowiązkiem. Kraj dał wam wykształcenie to powinniście płacić a siedzieć sobie tam! a nie pluć na Polskę

Gość no i???????????
wy ludzie to nie macie innych problemów... proście Boga , abyście zdrowi byli , a nie kłócili się o coś , czego i tak nie zmienicie

Gość AlePytanie.... ...
hahaha NIE!!!!!! ludzie wyjechali tylko z powodu braku pracy.... a czemu mam placic podatki skoro tam mnie nie ma... rodzice placili podatki jak sie do szkoly chodzilo.... wiec...

Gość kredka bambino
wystarczy, ze bede co miesiac doplacala na emeryture moim rodzicom, bo ten ochlap co dostana nie wystarczy nawet na podstawowe potrzeby, inni mnie nie interesuja. Nie glosowalam, nie zamierzam.

a coz mi dalo polskie panstwo? Studia? Nie pracuje w swoim zawodzie:P Moi rodzice mieszkaja w Polsce i placa podatki mysle, ze to wystarczy. Nie widze powodu by placic za to, ze musialam wyjechac z wlasnego kraju, bo ceny szly w gore a zarobki w dol:O

Kto cię wykształcił UK!!!!!!!!!!!!!! Polska dała ci wykształcenie a nie inny kraj powinieneś 5% zarobków płacić tu na emerytury ludzi Polaków a nie tam!